antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Будівельники надавали Тимошенко нових ідей

07/11/08
Будівельники виступають із пропозицією про участь держави в добудові об`єктів житлового будівництва з готовністю не менше 40%.

Як передає кореспондент УНІАН, із такою пропозицією виступили представники будівельних організацій вчора на нараді з прем`єр-міністром Юлією ТИМОШЕНКО з питань стабілізації роботи будівельної галузі.

За словами голови Ради директорів Української будівельної асоціації Льва ПАРЦХАЛАДЗЕ, участь держави в добудові таких об`єктів, на думку будівельників, може бути забезпечена за допомогою кредитування або цільової участі.

Також, повідомив Л.ПАРЦХАЛАДЗЕ, представники будівельних компаній запропонували ввести заборону на підвищення ставок за вже виданими іпотечними кредитами й тимчасову заборону на вилучення квартир у випадку, якщо покупець не в змозі виплачувати кредит.

Крім того, будівельники запропонували ввести кримінальну відповідальність чиновників за невчасну видачу дозвільних документів для будівництва.

Також представники будівельних компаній виступили з пропозицією встановити максимальний рівень рентабельності при виробництві будматеріалів на рівні 15%.

Українську будівельну асоціацію (УБА) створено в травні 2005 року й сьогодні вона об`єднує понад 200 компаній. УБА є найбільшим в Україні об`єднанням будівельників, інвесторів і девелоперів. Місія УБА - сприяти покращенню інвестиційного клімату й розвитку будівельної галузі в Україні. Головна мета УБА - представлення і захист інтересів будівельників та інвесторів на ринку України. Л.ПАРЦХАЛАДЗЕ також є головою Ради директорів девелоперської компанії «XXI Століття».


Джерело: УНІАН
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: