antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


На Хрещатику нищать майно підприємців!

30/10/08
У центрі Боярки (Київська область) вночі намагалися знищити майно місцевого бізнесмена.

Близько 50 людей приїхали на вулицю Хрещатик, 2-Б і болгаркою спробували порізати магазин, який належить приватному підприємцю Ірині Рябоконь та її чоловікові. Керував процесом депутат міської ради Олексій Скриннік, у групі підтримки в нього були представники ГО «Боярська варта», правоохоронці та працівники місцевого ЖЕКу. Рейдерську атаку вони хотіли здійснити вночі, без попередження власника магазину. Найнятий підприємцями охоронець повідомив про спробу захоплення. На захист майна приїхала родина підприємців. І хоча вони були в найменшій кількості, протистояти п’ятдесятьом рейдерам удалося. Під час протистояння Ірина Рябоконь отримала травму голови та струс мозку. В цей час правоохоронці стояли осторонь та спостерігали за ситуацією. Оборону родині Рябоконь удалося втримати аж до 4:30.

За викликом Олега Рябоконь, чоловіка пані Ірини, на місце пригоди приїхали оперативники, і тоді нападники терміново покинули магазин.
Але підприємців попередили – це перший етап протистояння.

Справа в тім, що на землю в центрі міста, яку орендує родина Рябоконь, накинув оком депутат Боярської міськради Олексій Скриннік.
2004-го рішенням сесії міської ради приватний підприємець Рябоконь І. О. отримала дозвіл на право оренди земельної ділянки (площею трохи більше 5 соток) у центрі Боярки строком на 10 років. Частину земельної ділянки родина зайняла – встановили там магазин із продажу квітів. Решту землі вирішили освоїти пізніше, а поки – привели її до ладу, упорядкували.

Приватних підприємців попереджували, що депутат Скриннік, який є членом земельної комісії,  претендує на їхню землю. Пізніше він почав відкрито діяти: звинуватив приватних підприємців у тому, що вони не мають відповідних документів на право користування землею.
За сприяння депутата міська рада не затвердила підприємцям проект землевідводу, посилаючись на відсутність у бізнесменів відповідних документів.

Хоча, як пояснив Олег Рябоконь, якщо б проект було затверджено, то їхня родина мала б першочергове право на викуп ділянки.

Але в плани Скринніка це не входило. Зрештою, аби запобігти будь-яким намаганням незаконно відібрати землю, родина Рябоконь установила на ділянці ще один магазин. Це було в п’ятницю, 24 жовтня. А вже в ніч з понеділка на вівторок депутат вирішив застосувати інші методи переконання: 50 людей, болгарки і сила…

У цьому протистоянні підприємці вистояли. Вони написали заяву в міліцію, зняли побої, звернулися в Антирейдерський Союз підприємців України, який допомагає Власникам захистити свою Власність. 

Якщо буде другий раунд, то в бізнесменів уже є вагома підтримка з боку АСПУ.

ВІДЕО

Валентин Ніколаєв

Antiraider.org
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: