antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Ну, это уже полный беспредел!

21/04/15
Ну, это уже полный беспредел!
Переглядів  1646     
 
Працівників державного агрокомбінату «Пуща-Водиця» 17.04.2015р. травили сльозоточивим газом у приміщенні Міністерства аграрної політики та продовольства України.
 
Оскільки Міністерство затіяло раптову перевірку діяльності підприємства, чомусь тільки за період з 1 серпня 2014 по 1 квітня 2015, відповідальні особи разом з іншими працівниками трудового колективу агрокомбінату, вранці 17.04.2015 р. прибули до Мінагрополітики України та привезли з собою усю затребувану для перевірки документацію. Окрім цього люди хотіли поговорити з Міністром Олексієм Павленком та з"ясувати ситуацію, яка коїться останнім часом навколо підприємства. Адже напередодні до них приїздила людина, яка представилася представником Мінагрополітики, однак там не працює. Це Данченко Євгеній Михайлович головний інженер групи компаній «Новые продукты». Яке він має відношення до центрального органу виконавчої влади невідомо, проте користується підтримкою керівників Мінагрополітики та діє від їх імені. Працівники агрокомбінату усвідомлюючи, що виробництво яке вдалося налагодити за останні місяці та кроки по відновленню колись потужного підприємства, Міністерство хоче знищити, а на підприємстві відновити інститут «смотрящих», який існував за часів Януковича, вигнали непроханого візитера. Саме за це, вже наступного дня керівництво Мінагрополітики і розпочало термінову перевірку, як захід залякування та приборкання колективу, який не кориться злочинним вказівкам.


 
Більше години люди перебували в фойє Міністерства чекаючи поки на них звернуть увагу. В цей час, замість керівників аграрної галузі країни там дивним чином з’явилися молодики, які як згодом з’ясувалися добре знайомі з першим заступником Міністра Краснопольським Я.В.
 
Непрошені візитери затіяли бійку з працівниками агрокомбінату поливаючи їх із газових балончиків сльозоточивим газом. Як наслідок, одного працівника підприємства швидкою медичною допомогою було госпіталізовано. Ще трьом медичну допомогу було надано на місці.
 
Лише після того, як люди своїми силами затримали нападників та передали їх правоохоронцям і висловили свою рішучість штурмом зламати клітку прохідної та перейти з фойє Міністерства до його коридорів до них вийшов перший заступник Міністра Краснопольський Я.В. Він говорив довго, однак безглуздо. Навіть збрехав про неіснуючий лист яким агрокомбінат раніше начебто відмовився від проведення аудиту знаною іноземною компанією, яку запросило Мінагрополітики. Закінчивши свою промову перший заступник Міністра не забравши документацію, яку на його ж вимогу працівники агрокомбінату йому і привезли, пішов геть.
 
Люди кажуть, що після цих подій, в цей ж день Міністр Павленко дав своїм підлеглим вказівку негайно, будь-якою ціною змінити керівництво державного агрокомбінату «Пуща-Водиця», а непокірний трудовий колектив «загнати в стойло».
 
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: