На початку 90-тих у Києві було 550 часових, зараз ця кількість впала до 30. Майстерня „Ремонт годинників”, яка знаходиться по вулиці Ярославського 6 що на подолі належить до найкращих в Україні, тільки вона може заміняти скло на швейцарських годинниках. Постійними клієнтами є: політики, олігархи і звичайні люди з усього Києва та України." />
     antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Рейд проти „часу”

14/11/07

 ANTIRAIDER.org

На початку 90-тих у Києві було 550 часових, зараз ця кількість впала до 30. Майстерня „Ремонт годинників”, яка знаходиться по вулиці Ярославського 6 що на подолі належить до найкращих в Україні, тільки вона може заміняти скло на швейцарських годинниках. Постійними клієнтами є: політики, олігархи і звичайні люди з усього Києва та України.

Але починаючи з 2004 року, і до цього часу продовжується рейдерський напад зі сторони сусіда, в особі Ефіндієва Октайа Зіяогли, який всіма силами намагається відняти 16 квадратних метрів території майстерні. Спочатку він викупив старі приміщення навколо і в задньому дворі, побудувавши там три шестиповерхові будинки( по словам старожилів, на місці, де раніше знаходилась пам’ятка культури „Єврейський будинок сиріт” прим. ред). Ефіндіев ось вже 15 років працює за принципом: знести будинок, швидко побудувати новий і через суд узаконити новобудову. Як заявив Тарковський Олександр Володимирович – повноправний власник майстерні, всі його звернення про захист своєї власності вже скільки часу ігноруються всіма можливими державними установами.

Правда у 2006 році допоміг міністр МВС, все ніби затихло, але все ж сторони так і не дійшли згоди. Правда коли міністр залишив свою посаду, і прийшла нова влада, все знову повторилось і тиск на майстерню тільки збільшився. Всі установи: пожежна частина, міліція, Київенерго, районна влада постійно присилають перевірки, не даючи при цьому повноційно функціонувати майстерні.

Біля двох тижнів назад сусід Ефіндієв наче продав свої права на викуплений раніше двоповерховий будинок невідомій Півень Л. М. Нову власницю ніхто не бачив, але вона постійно підсилає своїх людей, які постійно провокують на конфлікти.

5 листопада невідомі перебили кабель електромережі. Коли підприємці захотіли відновити постачання електроенергії, їх затримав наряд міліції. В ситуацію втрутилися адвокати, які представляють „Антирейдерський союз підприємців України” і відстояли права потерпілих підприємців. Ситуація в даний час є не стабільною, відправлений розгорнутий лист у приймальню Президента України, хоча відповіді поки що не надійшло.

Як заявив прес–центр Антирейдерського союзу, розпочате власне журналістське розслідування, в даний час ведеться збір інформації з приводу конфлікту, що склався.

Підготував Ярослав Вертійови4


Источник: antiraider.org

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: