antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Рейдерський конфлікт навколо бібліотеки у Полтаві має розв’язати Верховний Суд

23/09/08
До служителів Феміди звернулася Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко. 

Після рейдерського захоплення приміщення бібіліотеки та вивезення книг вона долучилася до порятунку.

Щоб відновити книгофонд директор бібіліотеки звернувся до мешканців міста з проханням принести дитячу літературу до установи.
Напередодні дня Полтави, який відзначають 23 вересня, юні мешканці міста несли свої книжки до обласної дитячої бібіліотеки.
Звернутися до дітей по допомогу змусили троє підприємців, які два місяці тому захопили приміщення книгозбірні, а тепер ще й почали вивозити з нього книги.

Леонід Чобітько, директор Полтавської обласної дитячої бібіліотеки: "Ми книжки збераємо для того щоб поповнити свій книжковий фонд. Останніми днями якраз ці люди, які захопили приміщення вони вивезли декілька машин книг у невідомому напрямку".

Не допустити вивезення книжок обласної дитячої бібілотеки губернатор не зміг через скеровані дії підприємців, які заволоділи її приміщенням. Таке стверджує сам голова Полтавської ОДА.

Валерій Асадчев, голова Полтавської ОДА: "Ця так звана команда, яка працює по знищенню дитячої бібіліотеки, вона знає чудово що саме моїми зусиллями ми утримуєм поки дитячу цю бібіліотеку у цьому приміщенні. То вони завжди діють у мою відсутність".

Водночас губернатор визнає, що знає куди вивозили книги. Каже, саме для цього обласна влада сама орендувала склади комунального підприємства "Полтавафарм", але як з"ясувалося його директор жодних книжок не приймав.

Микола Клюс, директор комунально підприємства "Полтавафарм": "Какие документы вы имеете ввиду? Я книги не принимал".

Підпалу обласна дитяча бібліотека зазнала одразу після придбання її приміщення новими власниками. Потім, посилаючись на рішення суду вони вже захопили його за допомогою найманців,  а згодом і судових виконавців. Два місяці тому зірвали зі стін усі шпалери, з підлоги лінолеум і зафарбували усі вікна.

Олег Дейнека, 5 канал: "Трагедія якої зазанала дитяча полтавська обласна дитяча бібліотека імені Панаса Мирного з її підпалом, захопленням за допомогою приватних найманців та державних виконавців стала одною з головних тем візиту до Полтави Прем"єр-міністра Юлії Тимошенко та міністра внутрішніх справ Юрія Луценка".

Мешканці Полтави, які прийшли просити Прем"єр-міністра про допомогу, отримали її. Юлія Тимошенко обіцяла дійти до Верховного Суду.

Юлія Тимошенко, Прем"єр-міністр України: "Я хочу просто окремо від Уряду звернутися до Верховного Суду, щоб вони подивилися на цю справу більш прискіпливо, і щоб вони подивилися як повернути бібіліотечне приміщення саме місту".


Джерело:
5 канал
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: