antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Ющенко хоче зняти перешкоди для бізнесу

29/10/08
Президент Віктор Ющенко виступає за скасування низки адміністративних перешкод у взаємодії українського та польського бізнесу.

Про це він сказав у своєму виступі на Дев"ятому економічному форумі "Україна-Польща" у Донецьку, в якому також брав участь президент Польщі Лех Качинський, повідомляє прес-служба президента України.

Зокрема, він має на увазі проведення спільного прикордонного контролю та уніфікацію митних процедур, а також якнайшвидшу імплементацію угоди про малий прикордонний рух. Ющенко наголосив, що сторони зацікавлені в тому, щоб зберегти встановлену цим документом межу прикордонних регіонів.

Глава української держави висловив упевненість у тому, що для успішного українсько-польського торговельно-економічного співробітництва існує надійне підґрунтя, яке зміцнює інтеграція України до СОТ та очікуване створення зони вільної торгівлі з ЄС.

Ющенко вкотре підтвердив, що здобуття членства в ЄС та НАТО є незмінним стратегічним пріоритетом України. Він наголосив, що майбутня угода про асоціацію з ЄС передбачатиме найтіснішу інтеграцію порівняно з аналогічними угодами, які вже були укладені Євросоюзом з іншими країнами.

Глава української держави також повідомив, що 29 жовтня за участі міністра закордонних справ України розпочався перший раунд переговорів з ЄС про безвізовий режим.

Ющенко позитивно оцінив досягнуті показники зростання торговельно-економічної співпраці та інвестиційної взаємодії між Україною та Польщею, та, водночас, запропонував активізувати інформаційний супровід ведення бізнесу в Україні, що має збільшити обізнаність у потенціалі українського ринку.

На його думку, поліпшити становище дозволить організація бізнес-форумів, виставок та інших заходів у тих регіонах наших країн, які ще недостатньо охоплені співпрацею.

Ющенко також запропонував, щоб міністри економіки, глави облдержадміністрацій і керівники різних рівнів двох країн регулярно, раз у квартал, зустрічалися й обговорювали наболілі питання і проблеми, які необхідно вирішити.

"Нам треба розвивати не тільки прикордонне співробітництво, не тільки регіональне, але і розвивати співробітництво усе далі і далі від кордону", - цитує президента України "Інтерфакс".

Ющенко підкреслив, що Польща й Україна є "стратегічними друзями", додавши, що це стосується політичних і економічних складових обох країн.

У свою чергу, Качинський запросив Ющенка взяти участь у Десятому ювілейному економічному форумі "Україна-Польща", який відбудеться наступного року в Польщі.


Джерело: Економічна правда
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: