antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Рейдери в законі

17/02/17
Рейдери в законі
Переглядів  1889     
В Україні з’явився Виконавчий орган, що може поставити під сумнів питання  власності приватного майна чи майнових прав, які в усіх цивілізованих країнах світу є недоторканими та гарантуються Конституцією.

“Ніхто не може бути протиправно позбавлений права власності. Право приватної власності є непорушним”– говорить стаття 41-ша Конституції України

Проте, схоже Конституція – не для новоспеченого органу  під назвою “Комісія з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації” при Міністерстві Юстиції України.

Заступник Міністра і не приховує своїх намірів: “Ми повинні забезпечити стовідсоткову гарантію для наших громадян, що рішення, яке прийме Комісія, ніхто, ніколи не зможе оскаржити в суді” – говорить чиновник.

Отже юридичне ноу-хау від Мін’юсту – це коли “ніхто, ніколи не зможе оскаржити рішення” його ж Комісії у Судах України… Цікаво чи знайомий заступник міністра П.Мороз з Конституцією України, яка недвозначно гарантує громадянам України право на судовий захист, яке в свою чергу, він намагається нівелювати?

Така відверта зухвалість і неповага до Закону зі сторони заступника міністра юстиції, в очевидь, продиктована, безграничними та антиконституційними повноваженнями, що отримала його Комісія при міністерстві.

Під гаслом благих намірів,а саме “боротьби із рейдерством”, Комісію наділили нечуваними повноваженнями: 6-ть її членів протягом 30 днів мають повноваження ухвалити рішення про “Незаконність дій Держреєстратора”, а потім та ж Комісія самостійно скасовує/вилучає дані про факт Реєстрації приватного майна в системі Держреєстру із правом реєстрації майна на користь скаржника.

Як це працює на практиці – мала нещастя пересвідчитись донька засновника фітнес-клубу “Софіївський” у м.Київ, Ірина Рябченко та її паралізований батько:

Раніше у ЗМІ з’явилось резонансне журналістське розслідування, щодо депутата Андрія Іванчука (однопартійця П.Петренка й за сумісництвом Міністра Юстиції) та його можливої причетності до “віджиму” фітнес-клубу “Софіївський», розташованого в центрі Києва.

Співзасновниця фітнес-клубу Ірина Рябченко та її важко хворий батько стали жертвами низки банківских та фінансових махінаций, в результаті чого частина боргових зобов’язань їх фірми  опинилась в руках партнера депутата Іванчука (Народний Фронт), а саме бізнесмена Артура Гранца.

“Не зважаючи на те, що Гранц отримав право вимоги лише на частину приміщень, в яких знаходиться клуб, він вирішив відібрати все…. Нам запропонували не боротись за майно, адже в Судах та Виконавчій службі Мін’юсту вже все “вирішено“, – говорить Ірина Рябченко.

Одночасно в Держреєстр нерухомого майна незаконно вноситься новий власник нерухомості – це фірма Гранца -“БФ Групп”. Директор цієї фірми Юрій Грищенко є помічником того ж самого народного депутата Андрія Іванчука . Раніше, повідомлялось, що ресурси фірми “БФ Групп” використовувались партією “Фронт змін”, а пізніше “Народним фронтом”

Таким чином маємо ситуацію, коли народний депутат, безкарно відбирає майно в законних власників – жінки та її паралізованого батька, і  “руками антирейдерів із Мін’юсту” передає це майно у власність фірми, що спонсорує політичну партію, до якої він належить…

Одне слово, Рейдери в законі….
Автор:  Дмитро Бабінчук
Посилання на джерело:  http://narodna-pravda.te.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: