antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


А тепер депутати звинувачують СБУ в корупції

04/11/08
Комітет Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією звернувся до Президента України Віктора ЮЩЕНКА з приводу необхідності негайного звільнення Тиберія ДУРДИНЦЯ з посади заступника голови Служби безпеки України – начальника Головного управління з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю (від 19.10.2007 року №985).

Члени комітету посилаються на рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 4 листопада 2008 року щодо визнання незаконним указу Президента про призначення Т.ДУРДИНЦЯ на цю посаду від 19 жовтня 2007 року.

Крім того, комітет звертається до Генеральної прокуратури України «щодо витребування у СБУ оперативно-розшукових справ за підписом Т.ДУРДИНЦЯ як незаконно призначеного на цю посаду» з метою їх скасування.

Крім того, комітет звертається до Генпрокуратури з приводу перевірки матеріалів, які «можуть свідчити про факти корупційних дій та контрабанди, вчинені колишнім заступником голови СБУ Тиберієм ДУРДИНЦЕМ, заступниками головного управління «К» С.РЕМЕНЯКОМ і В.КАБАЛЕМ».

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 4 листопада, у прес-службі Громадянського руху «Народна самооборона» із посиланням на народного депутата, члена депутатської групи «Народна самооборона» Геннадія МОСКАЛЯ (фракція “Наша Україна – Народна самооборона”) повідомили, що Окружний адміністративний суд міста Києва сьогодні виніс постанову, за якою визнав незаконним і скасував указ Президента України про призначення Тиберія ДУРДИНЦЯ заступником голови Служби безпеки України – начальником Головного управління з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю (від 19.10.2007 року №985).

Слухання проводилося за поданням членів Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією, у тому числі першого заступника голови комітету Г.МОСКАЛЯ.

У свою чергу, у прес-службі СБУ зазначили: «ДУРДИНЕЦЬ як працював, так і працює на посаді заступника голови».

В СБУ також висловили сподівання, що оскільки Т.ДУРДИНЕЦЬ був призначений на посаду указом Президента, то незабаром його Секретаріат має висловити свою позицію з приводу цього судового рішення.

Як повідомляв УНІАН, в.о. голови СБУ звинуватив депутатів з Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією у зв`язках з бандитськими угрупованнями


Джерело: УНІАН
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: