antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Аграрії погрожують масштабними акціями протесту

20/08/10
Асоціація фермерів і приватних землевласників погрожує всеукраїнськими акціями протесту у випадку, якщо керівництво країни не виконає низку вимог для стабілізації ситуації на ринку зернових.

Про це повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ" із посиланням на прес-службу Української аграрної конфедерації.

Так, асоціація звернулася до президента, прем"єр-міністра, керівництва Антимонопольного комітету, Міністерства аграрної політики та Міністерства економіки з вимогами:

- Уникнути будь-яких адміністративних обмежень по експорту зерна;

- Вжити заходів по наповненню Аграрним фондом необхідних запасів продовольчого зерна для внутрішніх потреб України;

- Сприяти дотриманню рівня індикативних цін на зерно не нижче: пшениця I класу - 1850 гривень за тонну; пшениця II класу - 1750 гривень за тонну; пшениця III класу - 1700 гривень за тонну; пшениця IV класу - 1600 гривень за тонну; пшениця V класу - 1600 гривень за тонну ; пшениця VI класу - 1500 гривень за тонну; ячмінь - 1600 гривень за тонну;

- Передбачити в Державному бюджеті на 2011 рік фінансову підтримку АПК згідно з прийнятими програмами, де, зокрема, заплановано надати Аграрному Фонду статус національного зернотрейдера і наповнити його оборотними коштами в сумі 5 млрд. гривень, передбачити для створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів зернових 1 млрд. гривень.


Джерело:
Економічна правда

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: