" />
     antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


"Газова атака" на Ревуцького

27/04/10
Вчора, 26 квітня, на вул.Ревуцького, 19/1 мешканці і активісти кількох політичних і громадських структур (серед них ВО "Свобода", КУПР, "Фронт змін" і "Славянская партия") вчергове намагались відстояти сквер, який обнесли парканом, щоб побудувати там супермаркет.

Мешканці мікрорайону кажуть, що супермаркет їм не потрібен - магазинів навколо і так доволі, а потрібен сквер, бо навколо дуже багато транспорту і мало зелені.

Людей на акцію вийшло багато. Перед самим парканом - непоганий дитячий майданчик, і дітей на ньому було - як мурах у мурашнику.


БАНДЮКИ, ЯКІ ОХОРОНЯЮТЬ БУДІВНИЦТВО, ПОТРУЇЛИ ЦИХ ДІТЕЙ ГАЗОМ.

Було так: після кількох виступів і веселих пісень з динаміків (зокрема, була доволі дотепна переробка пісні "Земля в иллюминаторе": "Земля у нас богатая, и все вокруг хотят ее, их много, а земля у нас одна! А звезды, тем не менее, а звезды, тем не менее, уже дешевле, чем Осокорки...") організатори оголосили, що спробують символічно достукатись до влади і забудовників - підійти і постукати по паркану. У звукопідсилювачі кілька разів оголосили, що все має бути мирно - на охорону не кидатись, паркан не ламати, на провокації не піддаватись.

Як тільки хлопці підійшли до паркану, охоронці-бандюки "стрибнули" на них, зав’язалось кілька бійок, охоронці пустили в хід газові балончики - а навколо повно літніх людей і малих дітей, бачила також вагітну жінку.
Якась погань бризнула з балончика поруч зі мною. Бр-р, нікому не побажаю.

А друга погань спробувала розбити мені камеру, коли я знімала бійку. Але це було пізніше, коли обурені люди перекрили дорогу. Вони не стояли на ній, а постійно, великим натовпом, переходили вулицю туди-сюди. Кілька разів спалахували бійки, дещо я встигла зняти. Отут ця мерзота і вдарила по моїй відеокамері. Я, схоже, встигла ухилитись, і він лише мимохідь зачепив екранчик, захлопнувши його. Серйозних пошкоджень камера не зазнала.


Міліція, ясна річ, у те, що відбувалося, не втручалась.

З "влади" - приходила жінка, яка представилась як депутат Дарницької райради, і почала закликати всіх складати протокол зборів і приймати резолюцію мітингу. Її перебили, запустивши з динаміків гімн України, після чого вона дискутувала з людьми вже без мікрофону.

Коли вже перекрили вулицю, приходив якийсь чиновник - я так зрозуміла, заступник глави району - і, страшенно нервуючись, переконував людей, що їм ніхто не завжає тут стояти і ходити. "Чому бандити труять наших дітей газом?!" - кричали жінки. "Якщо ви вважаєте, що відбулося якесь порушення, пишіть скаргу", - бубнив чиновник.

Один водій погрожував учасникам акції і журналістам пістолетом - вихопив і націлював з машини на них, з криком, що через 5 секунд буде стріляти. Коли я підбігла туди, він уже сховав зброю, але я хлопцям вірю. Сфотографувала його і номери його машини.

Інший водій ненавмисно збив чоловіка - на щастя, не сильно.

Один міліціянт підійшов до одного з хлопців, у якого низ обличчя був закритий банданою, і бандану зірвав.
Бандюки ласими очима дивилися на наші фото- і відеокамери. Якби камер і людей не було так багато - точно спробували б напасти і розбити.

Багато разів писала, що ненавиджу встрягати у будівельні і фінансові конфлікти, бо там немає правих і винних. Але коли бандюки розприскують газ на дитячому майданчику, де повно дітей, винні автоматично з’являються. Це конкретні люди, у них є обличчя, а значить, можна встановити їхні імена і прізвища. Вони повинні сидіти в тюрмі. А забудовник, який їх найняв, просто в порядку покарання не повинен отримати землю, на яку зазіхає.

P.S. Найяскравіших моментів, на фото, на жаль, нема - знімала їх тільки на відео, одночасно, ще й крізь кашель від газу, було неможливо.


Джерело: livejournal.com

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: