" />
     antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


"Промінвестбанк" знову просить допомоги НБУ

09/10/08
"Промінвестбанк" звернувся до Національного банку України (НБУ) з проханням про виділення чергового кредиту, у рамках кредитної лінії відкритої фінансовій установі на суму 5 млрд. грн.

"Тимчасовий адміністратор "Промінвестбанку" попросив 8 жовтня дати кредит сумою 2 млрд. грн. в рахунок кредитної лінії рефінансування банку для підтримки ліквідності, відкритої відповідно до постанови правління НБУ терміном до 28 вересня 2009 року за дисконтною ставкою Нацбанку", - повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" інформоване джерело в НБУ.

За його даними, для забезпечення кредиту було запропоновано майнові права по кредитних договорах банку з платоспроможними позичальниками на суму 2 млрд. грн. і іпотека нерухомості банку сумою 300 млн. грн.

Відділення "Промінвестбанку" на цей час по всій країні закриті.

При цьому в пунктах продажів банку розміщені оголошення: "у зв"язку з постановою Нацбанку №308 від 7 жовтня 2008 року про призначення тимчасової адміністрації обслуговування клієнтів буде здійснюватися після одержання відповідних директив представників НБУ".

Як повідомлялося, у вересні "Промінвестбанк" заявив, що на нього тиснуть рейдерські угрупування й власників банку намагаються примусити до його продажу.

Пізніше НБУ вирішив підтримати ліквідність ПІБ й відкрив для нього кредитну лінію розміром 5 млрд. грн.: кошти надаються на термін до року під 12% річних. У рамках цієї кредитної лінії до "Промінвестбанку" вже перераховано 2 млрд. грн.


Джерело:
Экономічна правда
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: