antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Аваков заявляет о рейдерском захвате завода им. Шевченко

13/11/09
Пресс-служба Харьковской облгосадминистрации распространила заявление губернатора Арсена Авакова по поводу ситуации, которая складывается вокруг завода им. Шевченко.
 
В заявление в частности говорится о том, что 6 ноября областной Хозсуд вынес постановление о процедуре санации ГП "Харьковский приборостроительный завод им. Т.Г.Шевченко" и назначил управляющим санации арбитражного управляющего Задружного Д.Р.
 
Текст заявления:
 
06 листопада 2009 року Господарський суд Харківської області своєю Ухвалою ввів процедуру санації на ДП "Харківський приладобудівний завод ім. Т.Г.Шевченка" та призначив керуючим санації арбітражного керуючого Задружного Д.Р. Харківській обласній державній адміністрації прийнята Господарським судом області Ухвала стала відома лише по факту її винесення.
 
Першим же рішенням арбітражного керуючого став наказ по підприємству про відсторонення від займаної посади виконуючого обов’язки директора заводу Віктора Гущина – досвідченого фахівця, людини, яка була призначена на посаду керівника за поданням обласної державної адміністрації та відповідно наказу Міністра промислової політики України Володимира Новицького.
 
Слід зазначити, що з призначенням Віктора Гущина на посаду керівника заводу ім.Шевченка підприємство поступово стало виходити з багатомісячної кризи: вперше за останні 12 місяців вчасно стала виплачуватись поточна заробітна плата робітникам; значно зросло навантаження підприємства заказами у порівнянні з початком 2009 року і головне – фаховий колектив заводу, що налічує понад 2000 людей, відчув, що підприємство має майбутнє та конкретні перспективи розвитку. Фахівцями ДП "Харківський приладобудівний завод ім. Т.Г.Шевченка" розроблявся перспективний план розвитку підприємства…
 
І ця крихка позитивна динаміка, якої так важко керівництву заводу разом з облдержадміністрацією та Міністерством промислової політики вдалося досягти, була по суті зруйнована діями так званих рейдерів-псевдокредиторів, які скористалися недосконалістю українського законодавства. Отже, завод, який протягом багатьох десятиліть створювався поколіннями харків’ян, може бути розгромлений на догоду корисних інтересів сумнівних підприємців, що далекі від державної позиції.
 
Відповідно до Ухвали Господарського суду Харківської області, керівником заводу призначена людина, яка не має фахової освіти та досвіду роботи у приладобудуванні.
 
Крім того, відверто турбує ситуація, коли непрофесіонал має повне право приймати остаточні та відповідальні рішення на підприємстві, яке внесено до списку стратегічно важливих для України.
 
Нагадаю, що ДП "Харківський приладобудівний завод ім. Т.Г.Шевченка" є невід’ємною ланкою при виробництві бронетехніки та систем управління атомної та теплової енергетики України.
 
Саме тому після проведених надзвичайних консультацій з Міністром промислової політики України, Харківська обласна державна адміністрація звертається до обласної прокуратури, Управління МВС України в Харківській області, СБУ із закликом негайно втрутитись у ситуацію та скоординованими діями у рамках діючого законодавства не допустити руйнації ДП "Харківський приладобудівний завод ім. Т.Г.Шевченка".
 
Підкреслюю, що обласна державна адміністрація задіє всі можливі важелі задля повернення ситуації у відповідне русло – ми не допустимо знищення заводу та жебрацтва його робітників.
 
Впевнений, що спільними діями всіх гілок влади ми зможемо зберегти одне з відомих та заслужених приладобудівних підприємств України, його колектив та його майбутнє.
 
Отметим, что г-н Задружный Д.Р. известен тем, что руководил санацией таких предприятий как БМК "Теплогаз" (Волчанск), Лозовское АТП-16347, "Первомайский райагроснаб", "Чугуевагрошляхбуд" и т.д.


Джерело: Главное

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: