" />
     antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Банк в Одеському "Водному" пограбували нальотчики в модних тату

17/05/10
В п"ятницю троє парубків серед білого дня пограбували філію "Імексбанку", розташовану на другому поверсі будівлі Одеського національного морського університету на вул. Мечникова, 34. За інформацією правоохоронців, пограбування сталося в 16.00 - троє невідомих скористалися тим, що касир виходила з приміщення банківської установи.

Очевидець пограбування, студент ОНМУ Олексій, розповів, що наліт стався блискавично. "Я стояв в коридорі біля аудиторії. Заняття вже закінчилися, тому людей було небагато. Спочатку я побачив трійцю в масках, парубки бігли по коридору, а потім - касира в крові, у неї було розбите обличчя. Все сталося протягом 2-3 хвилин. Внизу нальотчиків спробував затримати охоронець. Він схопив одного з грабіжників за рукав, але той вирвався", - говорить студент.

Один із співробітників одеського кримінального розшуку, попросивши не називати його імені, розповів нам про подробиці пограбування. "Нальотчики діяли за класичною схемою. У будівлю ОНМУ вони увійшли під виглядом студентів - на вході ніхто не перевіряв перепустку. На другому поверсі діждалися, поки касир збереться вийти у справах. І як тільки це сталося, один із злочинців біля дверей ударив жінку кастетом по обличчю. Після парубки швидко начепили маски і вигребли всю виручку філії - близько 28 тис. грн., і швидко покинули місце злочину.

Швидше за все, діяли непрофесіонали, оскільки вони не врахували того, що касу знімало декілька відеокамер прихованого спостереження. На користь цієї версії говорить і те, що вони надівали маски, стоячи практично під камерами. Проте обстановка біля каси - розташування приміщень і виходи з будівлі - була явно знайома нальотчикам. Тому зараз ми відпрацьовуємо версію, що до пограбування можуть бути причетні студенти цього навчального закладу. Вже порушено кримінальну справу по ст. 187 - розбій", - розповів правоохоронець.

Начальник обл­УВС Михайло Яцков розповів нам, що відомі деякі особливі прикмети злочинців. "Руки і плечі одного з грабіжників покриті безліччю модних татуювань", - пояснив він.


Джерело: finance.ua

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: