antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Бізнес дав погану оцінку роботі уряду

11/06/10
Ставлення влади до українських підприємств у перші 100 днів роботи нової команди погіршилося.

Про це йдеться в результатах оцінки Європейською бізнес-асоціацією перших 100 днів роботи нового уряду.

Дії Кабміну оцінювалися за семи критеріями: подолання корупції, судова реформа, земельна реформа, валютне регулювання, компенсація ПДВ, спрощення митних процедур, технічні бар"єри в торгівлі.

Підприємці визнали, що вони не очікували істотних реформ всього за 100 днів, а єдина позитивна зміна стосується валютного регулювання - відбулася стабілізація гривні.

У ряді інших сфер в EBA відзначили деяке погіршення.

"Що стосується компенсації ПДВ, то половина наших членів вважає, що ситуація не змінилася, інші фіксують її погіршення", - відзначає виконавчий директор EBA Ганна Дерев"янко.

Обсяг боргу з повернення ПДВ складає 29 млрд. грн. Крім того, ускладнилося подання податкових декларацій та проходження митного контролю.

"Ми з розумінням ставимося до боротьби із "сірим" імпортом, але імпортерам збільшили кількість документів для звітності. Це робить більш складним проходження митного контролю та не сприяє боротьбі із "сірим" імпортом", - говорить генеральний директор компанії Philips в Україні Маартен Дюрвіль.

Дерев"янко вважає, що ці погіршення обумовлені процесом зміни влади, тому найближчим часом вони будуть усунені. Підприємці вірять у реалізацію програми економічних реформ на 2010-2014 роки та в прийняття Податкового кодексу.

"У цій програмі зібрані всі реформи, про необхідність яких говорили інвестори. У разі її реалізації можна очікувати в кінці року припливу іноземних інвестицій, а в 2011 році їх сума може перевищити 10 млрд. дол", - вважає керуючий директор інвестиційної компанії Dragon Capital Томаш Фіала.

Голова комітету Верховної ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська (БЮТ) здивована, що інвестори не згадали про проблеми, що пов"язані із судами.

"У ході наших останніх зустрічей із представниками бізнесу найбільше скарг надходило щодо судової системи", - говорить вона.

За її словами, останнім часом інвестори скаржаться на практику атак на бізнес за допомогою судів.


Джерело: Економічна правда

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: