antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Блок Черновецького зірвав свою маску «паяців-добродіїв» - Андрієвський

28/11/08
Відмова Блоку Черновецького та його політичних сателітів знизити ціну на проїзд у комунальному транспорті до однієї гривні є відображенням  реального ставлення команди мера до киян. Так прокоментував голосування у Київраді депутат від Блоку  Кличка, лідер Української селянської демократичної партії Дмитро Андрієвський.

«Блок Черновецького зірвав свою маску «паяців-добродіїв»,  - вважає Дмитро Андрієвський. – На словах вони завжди виступають за киян, а насправді блок Черновецького загнав мешканців столиці за межу виживання, коли ті змушені обирати між дорогим хлібом та ще дорожчою поїздкою у транспорті. Виходить, що справжнє гасло  Черновецького – бідні заплатять за багатих».

 «Це не перші спроби Черновецького залізти до кишень киян. Два роки тому він вже піднімав тарифи на житлово-комунальні послуги. І лише консолідована позиція Блоку Кличка, «Нашої України» та БЮТ примусили його скасувати незаконне підвищення тарифів для мешканців столиці. На жаль, того тарифного щеплення виявилося для киян замало, щоб зрозуміти справжню сутність Черновецького. Це й призвело до сьогоднішньої безкарності мера», - підсумував політик.

 Нагадаємо, на своєму засіданні від 27 листопада Київрада не підтримала рішення про обмеження тарифів на проїзд у комунальному транспорті на рівні однієї гривні. Це рішення набрало лише 58 голосів. Не проголосували за нього фракції Блоку Леоніда Черновецького, Партії регіонів, «Громадського активу Києва» та два представники Блоку Катеринчука. У такий спосіб ці політичні сили залишили вартість проїзду у транспорті на рівні двох гривень.


Джерело:
УНІАН
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: