antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Блок Кличка проти свавілля «Святого Миколая»

29/04/10
Провладна більшість в Київраді відмовляється скасувати своє рішення про виселення Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я з орендованого приміщення по вулиці Тарасівська, 6-а. Про це «Антирейдеру» повідомила заступник голови фракції Блоку Кличка в Київраді Наталія Новак.

«Незважаючи на наші вимоги, ця ситуація з виселенням профспілки навіть не розглядалася на Комісії з питань власності. Тож це питання і не потрапило до порядку денного засідання Київради 29 квітня. Свідомо блокуючи відміну цього рішення, столична влада продовжує чинити розправу над незалежною профспілкою, яка давно і послідовно відстоює права медичної спільноти Києва», - заявила Наталія Новак.

Вона додала, що для Черновецього приміщення медичної профспілки – це ласий шматочок у самому центрі столиці. «Зараз його хочуть віддати в оренду нашвидкуруч створеній організації «Благодійний фонд Святого Миколая 2007», а згодом – банально перепродадуть своїм же бізнес-структурам», - переконана депутат.

Тим часом у самій профспілці на свій захист вже зібрали понад п’ять тисяч підписів медичних працівників столиці.

Нагадаємо, що відповідно до рішення Київради від 27.11.2009 року було внесено зміни до договору оренди Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я. З приміщення на першому поверсі будинку по вулиці Тарасівська,6-а, організацію намагаються виселити всупереч чинному законодавству. І це попри той факт, що профспілка орендує це приміщення вже понад двадцять років і вчасно сплачує усі рахунки.

Як вже повідомляв «Антирейдер», конфлікт навколо приміщення виник після публічної критики дій міської влади з боку голови профспілки Лариси Канаровської. Вона, зокрема, повідомила громадськість про злісні порушення чиновниками фінансового розкладу медичної галузі на 2009 рік, катастрофічний стан київської медицини, хабарі та так звані благодійні внески, сплачувати які хворих примушує молода та «підприємлива» команда пана Черновецького.


IA Antiraider

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: