antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


«Будете говорити! Вас будуть ще й відстрілювати!» - сказав СПД Маліновський

20/10/09
З прийняттям ГУ охорони здоров’я КМДА наказу «Про тимчасовий порядок утримання тіл померлих в закладах охорони здоров’я» в місті активізувались бандитські угрупування, що мали на ритуальному бізнесі досить непогані тіньові доходи.

Постійними фаворитами міської влади в ритуальній галузі були і лишаються фірми «Скорбота», «Реквієм», «Гефест», «Рафт компані» та СПД Маліновськой. Ці структури контролюються Кучеренком І.В. (кримінальним авторитетом на прізвисько «Гонзик» із бригади покійного «Рибки») та тісно співпрацюють із Спецкомбінатом ПКПО.

З прийняттям згаданого вище наказу кримінальні «фаворити» Київської міської адміністрації опинилися за межами ринку ритуальних послуг, що викликало не аби яке незадоволення. Згідно наказу лише чотири патологоанатомічних відділення відповідають всім вимогам зберігання тіл померлих, тому за бажанням родичів відтепер тіла померлих можуть бути доставлені до одного із вказаних чотирьох відділень.

Втрачаючи тіньові надприбутки злочинна група, очолювана авторитетом Гонзиком, вдалась до фізичних засобів розправи з конкурентами. Так, 28 вересня були скоєні підпали трьох патологоанатомічних відділень, що значаться в наказі: Київської клінічної лікарні № 1 за адресою: Харківське шосе, 121, та № 9 за адресою: Рижська, 1, а також магазину фірми «Петро Великий» у м. Васильків по вул.. Декабристів, 87. Відділення фірми «Петро Великий», на відміну від кришованих Гонзиком відділень, ввійшли до переліку затвердженого наказом. Внаслідок пожежі у лікарні № 1 повністю згорів перший поверх, в лікарні № 9 вдалося вчасно потушити пожежу. Пожежники, що прибули на місце пожежі підтвердили факт підпалу.

Перша спроба, що не надала бандитам очікуваного результату та незмінна позиція учасників ринку ритуальних послуг щодо необхідності такого наказу, змусила Гонзика та «підлеглого» йому СПД Маліновського вдатись до інших способів усунення конкурентів. 13 жовтня, вночі о 3-ій годині був скоєний підпал автомобіля засновника фірми «Петро Великий» по вул. Калініна, 19 на стоянці в м. Васильків, де проживає водій засновника. Автомобіль згорів повністю. Тієї ж ночі 13.10.2009 року приблизно о 24.20 годині був скоєний підпал автомобіля марки «Вольксваген», в м. Боярка, по вул.. Щорса, 27, що належить адміністратору фірми «Петро Великий».

13.10.2009 року в неформальній телефонній розмові із представником фірми «Петро Великий», СПД Маліновський В. визнав свою причетність до підпалів та сказав: «Вас ще й відстрілювати будуть».

За даними фактами засновники і працівники фірми «Петро Великий», які хвилюються за своє життя, а також всі, хто раніше були жертвами банди Гонзика та громадські організації звернулися до всіх гілок та органів влади з метою негайного втручання в ситуацію.


З повагою Прес-служба
Національного комітету порятунку бізнесу та
Міжнародної асоціації професіоналів похоронної справи


Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: