antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Черкаська земля "під ковпаком" правоохоронців

25/05/10
Попит на землю зростає, причому не тільки комерційний, а й кримінальний. Лише за 4 місяці цього року правоохоронці зафіксували 29 злочинів у сфері земельних відносин.

Про те, які земельні махінації "бродять" Черкащиною, розповів на брифінгу 12 травня заступник начальника управління Державної служби боротьби з економічними злочинами ГУ МВС України в Черкаській області Олександр Черніков.

– Розбазарювання землі, неправомірний її розподіл, незапланована добудова об’єктів та навіть земельне рейдерство трапляються на Черкащині все частіше. У півтора разу в області зросла кількість злочинів у сфері земельних відносин, – розповів Олександр Черніков. – На жаль, більшість із них скоєна службовими особами. Наприклад, нещодавно було викрито голову однієї з райдержадміністрацій, який незаконно виділив 72 гектари землі. За документами, він нібито передавав земельні ділянки 36 громадянам для ведення сільського господарства. Насправді ж з’ясувалось, що всі ці громадяни й не здогадуються про таку щедрість РДА. Багато з черкащан, які нібито написали заяви для отримання землі, взагалі виявились студентами. Правоохоронці з’ясували, що документи оформляла лише одна людина, яка й хотіла забрати всю землю собі. Було виявлено кілька фактів незаконної передачі в користування лісових масивів та кар’єрів. Підприємці отримували кар’єр в оренду і, не маючи жодних ліцензій, розробляли його та отримували прибуток. Звичайно, податок вони не сплачували.

Правоохоронець закликав черкащан, яким відомі факти незаконних оборудок у сфері земельних відносин, звертатись до міліції. Адже з кожним днем злочинці вигадують все нові махінації для незаконного отримання землі, а правоохоронці, попри всю пильність, можуть чогось і не помітити.


Вікторія УСТИМЕНКО
Джерело: Прес-Центр


Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: