antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Черновецький каже, що крісло Президента його поки не приваблює

29/10/08
Київський міський голова Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ, який збирається очолити блок свого імені на дострокових виборах до Верховної Ради, заявляє, що не веде ніяких переговорів ні з партією «Єдиний Центр», ні з Президентом Віктором ЮЩЕНКОМ у зв`язку з майбутніми виборами.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні на брифінгу в мерії.

Так, відповідаючи на запитання, чи правда, що між його блоком і «Єдиним Центром» відбуваються переговори про спільну участь у виборах, Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ відповів одним словом: «Ні».

Водночас, за словами мера, він готовий блокуватися з усіма політичними силами, які проповідують християнські принципи, і головним критерієм для нього у виборі політичних партнерів є безпосередньо особа людини-політика, яка очолює політичну силу, і його політична платформа.

Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ також висловив думку, що бар`єр у три відсотки для проходження у Верховну Раду «дуже великий». Він пояснив, що через це багато політичних сил, які готові захищати інтереси України, залишаються невідомими для українців і не можуть впливати на ситуацію в країні.

Мер також повідомив, що, найімовірніше, його заступницю Ірену КІЛЬЧИЦЬКУ буде включено в список кандидатів у депутати його блоку на вибори до Верховної Ради. «Так, вона піде у Верховну Раду зі мною, якщо не народить одного-двох-трьох дітей. Я їй симпатизую. Вона професійна, глибоко порядна людина», - зазначив Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.

Він також сказав, що його поки не приваблює посада Президента України.

Так, на запитання, скільки йому потрібно набрати на виборах до Верховної Ради для того, щоб «мітити» в Президенти України, Л.ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ відповів: «Президентська влада сьогодні не така ефективна, не така чутлива для людей, як прем`єрська».


Джерело: УНІАН
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: