antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Депутат київради хоче налякати неугодне йому об’єднання громадян міліцією?

15/02/10
Сьогодні Голову Правління об’єднання співвласників по вулиці Голосіївській 13, яке через суд намагається ліквідувати депутат Київради Денис Костржевський, викликали до правоохоронних органів. У відділку міліції представника ОСББ «Голосіївська фортеця» поінформували про те, що від компанії депутата ТОВ «ЕО «Голосієво» надійшла заява, в якій директор приватного ЖЕКу звинувачує журналістів УТ-1 та керівника ОСББ у провокаціях і неправомірному вимаганні інформації.

«Не думаю, що по факту даної заяви можуть бути хоч якісь наслідки, окрім як інформування міліцією компаній депутата Київради Дениса Костржевського про можливість звернутися до суду. Скоріше, заява в правоохоронні органи має на меті залякати представників керівних органів об’єднання співвласників, які ведуть активну роботу по відстоюванню конституційного права мешканців на об’єднання у своєму будинку», - прокоментував ситуацію Голова Правління ОСББ «Голосіївська фортеця» Василь Гацько.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що депутат Київради Денис Костржевський подав позов до суду з вимогою ліквідувати ОСББ «Голосіївська фортеця».

Представники об’єднання наголосили, що справжнім мотивом позову депутата Костржевського є прагнення якомога довше утримувати у фінансовому рабстві понад 400 родин, що мешкають у будинку, та завершити незаконний розпродаж поверхів допоміжних приміщень.

Вони повідомили, що компаніями Костржевського впродовж більш ніж півтора роки стягувалася з мешканців оплата за обслуговування будинку та прибудинкової території по незаконно завищеним в понад 4 рази тарифам та що порушення вдалося зупинити лише після спільної перевірки Державної інспекції з контролю за цінами в м. Києві та Прокуратури.

02 лютого Депутат Київради Денис Костржевський не з’явився на розгляд ініційованої ним судової справи.

Представники «Голосіївської фортеці» стверджують, що «затягування справи у такий спосіб допомагає Костржевському й надалі утримувати у фінансовому рабстві декілька сотень родин, що проживають по вулиці Голосіївській 13».

«Поки діяльність «Голосіївської фортеці» обмежена ухвалами суду, компанії депутата продовжують збагачуватися на монопольному обслуговуванні мешканців та незаконному розпродажі поверхів допоміжних приміщень», - зазначили вони.
Наступне засідання суду призначене на 17 лютого.

Справа розглядатиметься у Голосіївському районному суді міста Києва. Суддя – Антонова Н.В.
Адреса: вул. Полковника Потєхіна 14-а, тел. канцелярії (044) 259-71-27


Джерело: golosievo13@gmail.com

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: