" />
     antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Елітчики вимагають покарати чиновників мерії

11/03/10
Постраждалі від будівельної афери "Еліта-Центр" не задоволені рішенням Подільського райсуду столиці, який залишив без розгляду цивільні позови потерпілих інвесторів до Київської адміністрації.

Про це йдеться в повідомленні ГО "Центр правозахисту", яка об"єднує обманутих вкладників.

"Потерпілі здивовані рішенням суду, який, визнавши провину Андрія Терентьєва, не визнав провину міської влади, що своєю бездіяльністю дозволила аферистам безкарно обманювати киян і привласнювати гроші інвесторів", - заявив голова правління "Центру правозахисту" Юрій Федоренко.

Він наголосив, що по суті, суд поклав обов"язок відшкодування збитку від афери на  Терентьєва, одночасно звільнивши на даному етапі від таких обов"язків КМДА.

На думку Федоренка, таке рішення суду тим більше незрозуміле після того, як Генпрокуратура після тривалих розслідувань порушила кримінальну справу проти чиновників  міської адміністрації, що дозволили діяльність "Еліта-Центр".

"Дане рішення Подільського суду фактично звільняє на даному етапі Київську міськадміністрацію від необхідності допомагати всім обманутим інвесторам", - підкреслив Федоренко.

Він повідомив, що постраждалі обов"язково будуть подавати апеляцію на рішення суду: "Ми не залишимо рішення суду в такому вигляді".

Як відомо, 9 березня Подільський районний суд Києва засудив обвинувачуваного в справі "Еліта-Центру" Андрія Терентьєва до п"яти років позбавлення волі, а також зобов"язав відшкодувати кошти потерпілим в афері.

27 листопаду 2008 року Апеляційний адміністративний суд визнав протиправним бездіяльність Київської адміністрації щодо недопущення афери "Еліта-центр".

Раніше Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості посадових осіб КМДА.

16 березня 2009 року Шевченківський райсуд засудив одного з засновників "Еліта-Центр" Ігоря Циганка до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

З 25 січня 2010 року в Печерськом райсуді проходить слухання кримінальної справи Олександра Волконського (Шахова) - головного організатора "Еліта-Центр".

Ще один фігурант афери "Еліта-Центр" - громадянин Шестак - знаходиться у розшуку.

За даними МВС, у результаті будівельної афери "Еліта-Центр", що була розкрита в лютому 2006 року в Києві, постраждали 1760 осіб.


Джерело: Українська правда

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: