" />
     antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Київ блокував "Хрещатик"

05/10/10
До кінця 2006 р. КМДА володіла 51,2% акцій "Хрещатику", але на початку 2007 р. частка міськадміністрації в капіталі цієї фінустанови зменшилася до 23,7%. Зменшення сталося за власною ініціативою КМДА: адміністрація просто не взяла участі в додатковій емісії на суму 290 млн. грн. Більшість експертів вважають скорочення контрольного пакету умисною недбалістю керівництва міськадміністрації.

В липні цього року акціонери банку "Хрещатик" на загальних зборах прийняли рішення про збільшення статутного капіталу фінустанови на 200,2 млн. грн. (+32,4%) - до 817,96 млн. грн. 7 вересня 2010 р. дана сума була зареєстрована Державною комісією з цінних паперів і фондового ринку (ДКЦПФР) номіналом 1144 грн. за 1 шт. Причому, за повідомленням першого заступника голови Київміськадміністрації Олександра Попова, в процесі додаткової емісії була збільшена частка КМДА в банку "Хрещатик" до 25%.

Раніше заступник голови Київської міськадміністрації Руслан Крамаренко заявляв, що Київська міська рада виділила 47 млн. грн. на участь в додатковій емісії акцій банку "Хрещатик" з тим, аби Київ зберіг свій пакет акцій в банку в колишньому розмірі (за даними Крамаренка, 24,11% замість що раніше фігурували 23,7%).

Член комісії з питань бюджету і соціально-економічного розвитку Сергій Мельник уточнює дану інформацію. "На зборах Київської міської ради йшлося про те, що необхідно виділити цю суму (47 млн. грн.), щоб сконцентрувати в цілому 25% акцій банку", - говорить він.

Але, як виявилось, КМДА витратила на блок-пакет "Хрещатику" значно меншу суму. Вчора начальник головного фінансового управління міськадміністрації Володимир Репик повідомив, що КМДА перерахувала банку "Хрещатик" 25 млн. грн. за блок-пакет. "25 млн. грн. - це, звичайно ж, дуже низька ціна за таку частку акцій банку, вартість якого обчислюється майже в 1 млрд. грн., але тут зіграла класична схема повернення муніципального об"єкту в руки регулятора", - коментує президент українського аналітичного центру Олександр Охріменко. За його словами, КМДА, можливо, планує решту суми в розмірі 22 млн. грн. (з виділених 47 млн. грн.) в найближчому майбутньому пустити на ту, що докупівлю акцій банку з метою отримати контрольний пакет.

Експерти погоджуються на думці, що для КМДА важливо володіти контрольним пакетом акцій банку "Хрещатик", оскільки їй необхідний муніципальний банк, а дана фінустанова створювалася саме як муніципальний об"єкт. А ось швидкої зміни менеджменту фінустанови унаслідок збільшення частки акцій КМДА аналітики не передбачають, зміни будуть хіба що в наглядовій раді, і то лише після придбання контрольного пакету акцій банку.

За словами голови правління банку "Хрещатик" Дмитра Гриджука, участь Київради в капіталі банку - "це хороший знак, у тому числі для реалізації спільних проектів". Втім, в банку поки не підтвердили, чи справді КМДА тепер володіє 25%-м пакетом акцій. "Підписка на акції восьмої додаткової емісії банку "Хрещатик" на 200,2 млн. грн. продовжується, і поки рано говорити про її результати. Остаточні підсумки підписки будуть підбиті після 19 жовтня і затверджені на зборах акціонерів, запланованих на 27 жовтня 2010 р." - прокоментували в банку "Хрещатик".


Джэерело: finance.ua

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: