antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Клюєв: закінчилися ті часи, коли захоплювали підприємства

07/06/10
Влада втрутилася в ситуацію, що склалася в Запоріжжі на відвалах промислових підприємств «Запоріжсталі» (ЗС), «Дніпроспецсталі» (ДСС) і Запорізького заводу феросплавів (ЗЗФ) в Балці Середній в результаті появи на відвалах компанії «Деа Рома ЛТД», що паралізувала роботу і створила загрозу зупинки заводів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це заявив на прес-конференції в Запоріжжі перший віце-прем`єр-міністр України Андрій КЛЮЄВ, відповідаючи на питання, чи працюватимуть заводи і чи дійсно відвали промпідприємств є «техногенним родовищем», як наполягає «Деа Рома ЛТД».

«Те, що такі містоутворюючі підприємства (ЗЗФ, ДСС і ЗС – УНІАН) працюватимуть, – це однозначно. Це позиція як Кабінету міністрів, так і місцевої влади. А ось ці всі формулювання – це, скажімо так, від лукавого. Закінчилися ті часи, коли захоплювали підприємства. Дехто ще намагається займатися рейдерством – у нас були приклади типу «Турбоатому», але тут дуже жорстка позиція Кабінету міністрів і Президента – все повинно працювати, ніяких захоплень!» – заявив А.КЛЮЄВ.

При цьому він звернув увагу на зміни, що відбуваються зараз у судовій системі країни з метою забезпечення дійсно законного правосуддя. «Вчора вже були звільнені кілька, скажімо так, одіозних суддів, які закон трактували як хотіли. Повірте мені: ще так пару десятків звільнять – і прийматимуться в судах законні рішення», – запевнив віце-прем`єр.

Відзначимо, що ліцензію на розробку «техногенного родовища» компанії «Деа Рома ЛТД» видало Міністерство охорони навколишнього природного середовища саме на підставі судового рішення.

На питання, чи є те, що відбувається в Балці Середній, рейдерством, А.КЛЮЄВ відповів: «Знаєте, все це – рейдерство», – і наголосив, що влада не залишилася осторонь цієї проблеми.

«Ми вже давно втрутилися», – сказав він у відповідь на питання, чи буде влада чекати, коли питання щодо відвалів буде вирішено в судових інстанціях, чи втрутиться в те, що відбувається.

Як повідомляв УНІАН, 27 травня в другій половині дня представники компанії "Деа Рома ЛТД" зайняли цехи «Дніпроспецсталі», «Запоріжсталі» і Запорізького заводу феросплавів, розташовані на території Балки Середньої. Як обгрунтування їхньої появи на території заводів керівникам меткомбінатів було направлене розпорядження прокурора Заводського району Запоріжжя Сергія БОГДАНА, в якому говорилося, що не треба перешкоджати здійсненню компанією "Деа Рома ЛТД" робіт на території "техногенного родовища в Балці Середній": підприємствам заборонялися всі види робіт, окрім вивозу в Балку Середню шлаків, зокрема переробка власних відвалів і вивіз переробленого для використання у виробничих цілях.

На «Дніпроспецсталі» приходу представників компанії передував візит озброєних співробітників міліції, які вивезли з промполігону заводу всіх працюючих там співробітників ДСС і служби охорони.

На спільній прес-конференції представники ДСС, «Запоріжсталі» і ЗЗФ визначили те, що сталося з територією їх відвалів, як "рейдерське захоплення під прикриттям правоохоронців", а трудові колективи промпідприємств вийшли на акції протесту, під час яких вимагали повернути шлакові відвали меткомбінатів заводам.


Джерело:
УНІАН

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: