antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Криминальная хроника Украины на 14.05.2009

14/05/09
продовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 5 282 заяви про злочини. Вжитими заходами 2 254 (42,7%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – два вбивства, дев’ять фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, шість розбійних нападів, 32 пограбування, один факт незаконного заволодіння транспортним засобом.

За незаконне зберігання зброї затримано 33 особи. У правопорушників вилучено три пістолети, шість обрізів мисливських рушниць, сім одиниць саморобної вогнепальної зброї, чотири гранати, 800 грамів вибухівки, два електродетонатори та 665 набоїв.

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин 69 осіб, у яких вилучено 35,6 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 7 496 осіб.         

За порушеними кримінальними справами заарештовано 18 осіб.

Протягом минулої доби порушено 77 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 23 – у сфері службової діяльності, у тому числі чотири – про хабарництво.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 85 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 13 осіб загинули та 104 – травмовані.

У місті Запоріжжі 30 квітня до ветеринарної лікарні з ножовими пораненнями звернувся 34-річний безробітний місцевий житель, який під час надання медичної допомоги помер. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано 25-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він удень 30 квітня на вулиці міста вдарив ножем потерпілого під час раптово виниклої сварки.

У місті Попасній Луганської області 12 травня у своєму будинку було знайдено мертвою з ознаками удушення 73-річну пенсіонерку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано 26-річного громадянина Республіки Таджикистан. Попередньо встановлено, що він увечері 9 травня, з метою крадіжки, проник до будинку потерпілої, задушив господарку й викрав телевізор та електросоковижимач. Викрадене вилучено.

В Одеській області на околиці селища Миколаївки 7 травня було знайдено мертвою 80-річну місцеву жительку, пенсіонерку. За висновком судово-медичної експертизи її смерть настала внаслідок удушення. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції в Миколаївському районі вказаної області затримано 19-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він увечері 6 травня на вулиці під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин, задушив пенсіонерку, а тіло, з метою приховування злочину, вивіз на підводі на околицю згаданого селища.

У місті Рівному 13 травня працівниками міліції затримано 58-річного жителя Рівненського району (директор товариства з обмеженою відповідальністю) та 44-річного громадянина Республіки Білорусь, які намагалися збути 13,7 кілограма ртуті. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.321  (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин) КК України.

У Шевченківському районі міста Києва в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано 31-річного громадянина Грузії. Попередньо встановлено, що він удень 27 квітня через балкон проник до квартири 25-річного безробітного місцевого жителя, викрав відеокамеру, фотоапарат та п’ять тисяч доларів США.

У місті Одесі в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано 31-річного громадянина Грузії. Попередньо встановлено, що він увечері 12 травня на території міського ринку у 53-річного місцевого жителя викрав мобільний телефон та гаманець, у якому знаходилося 700 гривень. Викрадене вилучено.

У місті Нововолинську Волинської області на вулиці працівниками міліції затримано 32-річного безробітного місцевого жителя, у якого вилучено 550 грамів вибухівки та електродетонатор.

У Черкаській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито директора фермерського господарства, котрий у порушення вимог Закону України “Про податок на додану вартість”, вніс до податкової декларації завідомо неправдиві відомості щодо розміру податкового кредиту й намагався ухилитися від сплати ПДВ на суму понад один мільйон гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України.

У Дніпропетровську працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито працівника відкритого акціонерного товариства, котрий вимагав та отримав одну тисячу гривень хабара від жителя міста Дніпропетровська за видачу йому акту вводу в експлуатацію газового обладнання. Хабарника затримано. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.

У Донецькій області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито власницю агентства нерухомості, яка, шляхом шахрайства, заволоділа грошовими коштами в сумі майже 1,2 мільйона гривень, отримані нею від двох жителів обласного центру за обіцяне сприяння в оформленні документів на земельні ділянки (загальна площа 1,5 га) та чотирьох напівпідвальних приміщень. Правопорушницю затримано. Слідчим управлінням ГУМВС в області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 (шахрайство) КК України.

В Одеській області  працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито державного податкового інспектора Державної податкової інспекції одного з районів області, котра вимагала та отримала 200 доларів США хабара від жителя району за сприяння йому в отриманні дублікатів документів суб’єкта підприємницької діяльності. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.


Джерело:
Украина Криминальная
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: