antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Криминальная хроника Украины на 20.05.2009

20/05/09
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 5604 заяви про злочини. Вжитими заходами 2 251 (40,2%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів - 2 вбивства, 3 факти завдання тяжких тілесних ушкоджень, 8 розбійних нападів, 47 пограбувань, 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 30 осіб. У правопорушників вилучено гвинтівку, 4 обрізи мисливських рушниць, 6 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату, 700 грамів вибухівки, 4 електродетонатори та 480 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 50 осіб. У них вилучено 19,5 кг наркотиків.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 7 069 осіб.

За порушеними кримінальними справами заарештовано 55 осіб.

Упродовж минулої доби порушено 130 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 56 – у сфері службової діяльності, у тому числі 2 – про хабарництво.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 105 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 16 осіб загинули та 114 - травмовані.

У місті Єнакієвому Донецької області на території міського сміттєзвалища було знайдено мертвим з ножовим пораненням спини 32-річного безробітного місцевого жителя. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів міліцією за підозрою в скоєнні вбивства затримано 28-річного жителя Шахтарського району, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що він уночі 17 травня на території вказаного сміттєзвалища вбив потерпілого під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин.

У місті Феодосії Автономної Республіки Крим міліцією затримано 32-річного громадянина Російської Федерації. Попередньо встановлено, що він за декілька хвилин до цього у вагоні поїзда сполученням Москва – Феодосія, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, заподіяв ножові поранення двом пасажирам. Медичну допомогу потерпілим надано без госпіталізації.

У місті Первомайську Луганської області в результаті оперативно-розшукових заходів міліцією затримано 24-річну місцеву жительку, без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вона намагалася вивезти до міста Москви Російської Федерації, з метою продажу сутенерам для сексуальної експлуатації, 22-річну жительку обласного центру та 17-річну жительку Слов’яносербського району, обидві без постійного місця роботи.

У місті Ровеньках Луганської області на вулиці міліцією затримано 20-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, у якого вилучено 500 грамів вибухівки та чотири електродетонатори.

У Деснянському районі міста Києва на вулиці міліцією затримано двох місцевих жителів, 1975, 1989 р.н., обидва без постійного місця роботи, у яких вилучено 3 ггами героїну.

У Шевченківському районі столиці на вулиці міліцією затримано двох громадян Грузії, 1979, 1983 р.н., у яких вилучено відповідно 1,5 й 0,5 грама героїну.

У місті Дніпропетровську працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито місцеву жительку, яка надала до Дніпропетровської філії комерційного банку неправдиві відомості про розмір заробітної плати й незаконно отримала кредит у сумі 559,3 тис. гривень. Прокуратурою Красногвардійського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.190 КК України (шахрайство).

На Запоріжжі працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито адвоката юридичної консультації одного з райцентрів, яка отримала 6,4 тис. грн. від двох місцевих жительок для начебто подальшої передачі їх у якості хабара судді Апеляційного суду Запорізької області за задоволення апеляційної скарги на рішення міськрайсуду про визнання недійсним договору довічного утримання. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ст.27, ч.1 ст.190 та ч.1 ст.369 КК України (види співучасників, шахрайство й давання хабара).

У Львівській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб однієї з райдержадміністрацій, які, без відповідної згоди з державним лісогосподарським підприємством (постійний землекористувач), незаконно вилучили земельну ділянку загальною площею 4,1 га та надали її в довгострокове користування (на 50 років) одній з асоціацій. Унаслідок протиправних дій правопорушників вказаному лісгоспу завдано збитки на суму 330,6 тис. гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем).


Джерело: Украина Криминальная
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: