antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Криминальные хроники Украины

03/04/09
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 4 648 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 861 (40%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – два вбивства, чотири факти спричинення тяжких тілесних ушкоджень,  розбійний напад, 38 пограбувань,  три факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано 12 осіб. У правопорушників вилучено пістолет, три одиниці саморобної вогнепальної зброї, 500 грамів вибухівки та 145 набоїв.

За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 48 осіб, у яких вилучено 8,7 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 6 379 осіб.       

За порушеними кримінальними справами заарештовано 25 осіб.

Протягом минулої доби порушено 265 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 143 – у сфері службової діяльності, у тому числі 10 – про хабарництво.

Працівники Державтоінспекції зафіксували 89 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в яких 10 осіб загинуло та 105 – травмовано.

У місті Маріуполі Донецької області 30 березня у своїй квартирі знайдено мертвою з ознаками удушення 43-річну безробітну місцеву мешканку. В результаті  оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 24-річного місцевого мешканця, без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо з’ясовано, що він удень 29 березня, в квартирі потерпілої, задушив господарку під час сварки, що виникла після спільного вживання спиртних напоїв.

У Бобровицькому районі Чернігівської області 20 березня на подвір’ї власного домогосподарства було знайдено в непритомному стані 53-річного місцевого мешканця, працівника місцевої загальноосвітньої школи, який невдовзі в лікарні помер. У результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали двох киян віком 24 та 41 рік, обидва робітники приватного підприємства. Попередньо з’ясовано, що вони вночі 20 березня, на подвір’ї домогосподарства потерпілого, завдали смертельних тілесних ушкоджень господарю під час раптово виниклої сварки.
У Вінницькому районі Вінницької області в результаті працівники міліції затримали злочинну групу в складі чотирьох місцевих мешканців віком від 23 до 26 років, всі без постійного місця роботи, раніше судимі. Попередньо встановлено, що вони впродовж останніх двох років на території зазначеної області займалися крадіжками особистого майна громадян. Перевіряється причетність затриманих до скоєння інших злочинів.

У Печерському районі  Києва 2 квітня до приміщення бібліотеки увійшли 55-річний житель міста Баштанки Миколаївської області та 53-річна жителька міста Кривого Рогу Дніпропетровської області, обоє без постійного місця роботи. Вони змусили вийти із вказаного приміщення бібліотекаря й зачинилися в середині. Вищезгадані особи вимагали передачі заяв про порушення їх конституційних прав до Секретаріату Президента України, Верховної Ради України та Служби безпеки України й погрожували скоїти самогубство, шляхом підриву газового балону, який привезли із собою. Вжитими заходами їх затримано. Балон вилучено. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.296  (хуліганство) КК України.

У місті Ніжин Чернігівської області в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано 48-річну місцеву жительку та 21-річну жительку Білгород-Дністровського району Одеської області, обидві без постійного місця роботи. Попередньо встановлено, що вони в лютому цього року привезли до зазначеного міста 63-річну пенсіонерку, жительку Татарбунарського району Одеської області, яку змушували жебракувати.

У місті Первомайську Миколаївської області працівниками міліції затримано 35-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого, з автомашини ВАЗ якого вилучено 375 грамів вибухівки та два детонатори.

На Дніпропетровщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб академічного музично-драматичного театру, які в минулому році зависили обсяг виконаних робіт з ремонту будинку вказаного театру та незаконно заволоділи 1,51 мільйона гривень бюджетних коштів, виділених на зазначений ремонт. Прокуратурою міста Дніпропетровська порушено кримінальну справу за ознаками злочин, передбаченого ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

На Дніпропетровщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито виконуючого обов’язки заступника голови однієї з райдержадміністрацій, котрий вимагав та отримав 2,5 тисяч гривень хабара від місцевої жительки – довіреної особи директора фермерського господарства, за сприяння в отриманні позитивного рішення зазначеної райдержадміністрації щодо затвердження проекту відводу земельної ділянки для вказаного господарства.  Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368  (одержання хабара) КК України.

У Донецькій області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито керуючого санацією державного підприємства, який у минулому році, у порушення вимог Законів України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, “Про приватизацію невеликих державних підприємств (малу приватизацію)” та “Про оцінку майна, майнових прав й професійну оціночну діяльність в Україні”, реалізував за заниженою вартістю 15 вагонів-цистерн товариства з обмеженою відповідальністю. Унаслідок протиправних дій правопорушника вказаному товариству завдано збитки на суму понад 593 тисячі гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

На Кіровоградщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю, які в 2000 році незаконно внесли до списку членів вказаного товариства сторонніх осіб, які під час розпаювання земель отримали у власність земельні ділянки загальною площею 216,9 га. Унаслідок протиправних дій правопорушників державі завдано збитки на суму понад 2,4 мільйона гривень. Прокуратурою району порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.364 та ч.2 ст.366  (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення) КК України.


Джерело: Украина Криминальная
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: