antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Криминальные хроники Украины

07/04/09
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 5 161 заява про злочини. Вжитими заходами 2 181 (42,3%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – сім вбивств, п’ять фактів спричинення тяжких тілесних ушкоджень, чотири розбійних напади, 37 пограбувань,  десять  незаконних заволодінь транспортними засобами.

За незаконне зберігання зброї затримано вісім осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, чотири одиниці саморобної вогнепальної зброї, три гранати, 200 грамів вибухівки та 80 набоїв.

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 40 осіб, у яких вилучено 15,4 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 7 970 осіб.        

За порушеними кримінальними справами заарештовано 20 осіб.

Протягом минулої доби порушено 78 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 33 – у сфері службової діяльності, в тому числі 12 – про хабарництво.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 111 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, в яких вісім осіб загинули та 138 – травмовані.

У Білопільському районі Сумської області затримано 41-річного безробітного мешканця обласного центру. Попередньо з’ясовано, що він уночі 6 квітня, в будинку своєї доньки, вбив ножем свою однорічну онуку, коли перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У місті Рубіжнє Луганської області в результаті оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали 20-річного місцевого мешканця, рятівника водолазної станції одного з комунальних підприємств. Попередньо з’ясовано, що він увечері 2 квітня з хуліганських спонукань підірвав саморобний вибуховий пристрій, унаслідок чого було пошкоджено пам’ятник В. Леніну.

У місті Миколаєв Львівської області працівники міліції затримали 50-річного місцевого мешканця, без постійного місця роботи, раніше судимого, вдома в якого вилучено пістолет іноземного виробництва, 65 набоїв до нього, три гранати РГД-5 та 200 грамів вибухівки.
В Автономній Республіці Крим працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили голову виробничо-будівельного кооперативу, який вимагав та отримав 3,5 тисячі доларів США хабара від жителя Сакського району за прийняття його в члени згаданого кооперативу та виділення земельної ділянки. Сімферопольською міжрайонною природоохоронною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368  (одержання хабара) КК України.

У Дніпропетровській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили голову однієї з райдержадміністрацій, яка впродовж двох останніх років у порушення вимог Земельного кодексу України незаконно передала в оренду 31 ставок (загальна площа 33 га), чим спричинила збитки державі на загальну суму 479,7 тисяч гривень. Прокуратурою  Кривого Рогу порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

У Львівській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили голову однієї з сільських рад Пустомитівського району, яка вимагала 370 тисяч гривень хабара від приватного підприємця за надання йому в приватну власність земельної ділянки площею 1,5 га у вказаному районі. Хабарницю затримано під час отримання частини хабара в сумі 100 тисяч гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.

У Севастополі працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили посадовців одного з управлінь міськдержадміністрації та працівників приватного підприємства. З’ясовано, що зазначене приватне підприємство за підробленими документами отримало від згаданого управління 102,9 тисяч гривень бюджетних коштів за проведення капітального ремонту аварійних конструкцій житлових будинків (фактично роботи не виконувалися).  Слідчим управлінням в  Севастополі порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.4 ст.191, ч.2 ст.364 і ч.2 ст.366 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, зловживання вла


Джерело: Украина Криминальная
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: