antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Криминальные хроники Украины

30/04/09
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 4 885 заяв про злочини. Вжитими заходами 2 052 (42%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – чотири вбивства, шість фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, сім розбійних нападів, 40 пограбувань, чотири факти незаконного заволодіння транспортними засобами

За незаконне зберігання зброї затримано 17 осіб. У правопорушників вилучено карабін, два обрізи мисливських рушниць, саморобний пістолет, 500 грамів вибухівки та понад 270 набоїв.

За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 44 особи, у яких вилучено 26,8 кілограма наркотичних засобів.

За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 8 619 осіб.               

За порушеними кримінальними справами заарештовано 26 осіб.

Протягом минулої доби порушено 266 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 113 – у сфері службової діяльності, у тому числі 17 – про хабарництво.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 107 дорожньо-транспортних пригод з потерпілими, у яких 19 осіб загинули та 115 – травмовані.

У Ратнівському районі Волинської області 29 квітня у власному будинку було знайдено мертвими з ножовими пораненнями 47-річну безробітну господарку та її 69-річного сусіда, пенсіонера. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано 52-річного чоловіка потерпілої. Попередньо встановлено, що він вбив ножем дружину та сусіда під час сварки, на ґрунті ревнощів.

У місті Севастополі 27 квітня у своїй квартирі було знайдено мертвою з травмою голови 58-річну місцеву жительку, працівницю міського комунального підприємства. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано 38-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він удень 27 квітня в згаданій квартирі вбив потерпілу під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв й викрав вироби із золота та 50 гривень. Частину викраденого вилучено.

У Подільському районі міста Києва 26 квітня після гасіння пожежі в квартирі 26-річного безробітного місцевого жителя було знайдено мертвим із зв’язаними кінцівками та ознаками удушення квартиронаймача – 42-річного безробітного киянина. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано 22-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він уночі 26 квітня в квартирі за місцем тимчасового проживання потерпілого під час сварки та після спільного вживання спиртних напоїв задушив останнього й, з метою приховування злочину, підпалив його тіло й викрав автомобіль. Транспортний засіб вилучено.

У Новоайдарському районі Луганської області 28 квітня на вулиці було знайдено мертвим з ножовим пораненням шиї 53-річного безробітного місцевого жителя. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано 21-річного безробітного місцевого жителя. Попередньо встановлено, що він удень 28 квітня на вулиці вбив потерпілого під час раптово виниклої сварки.

У місті Харкові в результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції затримано 36-річного раніше судимого громадянина Республіки Азербайджан. Попередньо встановлено, що він удень 27 квітня на вулиці згаданого міста під час раптово виниклої сварки завдав ножових поранень двом безробітнім місцевим жителям віком 43 та 23 років. Потерпілим медичну допомогу надано без госпіталізації.

У Голопристанському районі Херсонської області 29 квітня до міліції звернулася 50-річна місцева жителька та заявила, що впродовж трьох останніх днів невідомі на сільському кладовищі пошкодили пам’ятники на 14 могилах. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів працівниками міліції у скоєнні цього злочину викрито місцевих жителів – двох братів віком 13 та 11 років, учнів загальноосвітньої школи.

У Чутівському районі Полтавської області працівниками міліції затримано 19-річного студента медичної стоматологічної академії, за місцем проживання якого вилучено 375 грамів вибухівки та саморобний пістолет.

У місті Скадовську Херсонської області працівниками міліції затримано 43-річного безробітного місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 15 кілограмів марихуани.

У місті Луганську на вулиці працівниками міліції затримано 42-річного місцевого жителя, без постійного місця роботи, раніше судимого, у якого вилучено 50 грамів амфетаміну.

У Луганській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито посадових осіб товариства з обмеженою відповідальністю. Вони в 2006 році, перевищуючи службові повноваження, підписали службову документацію про переуступлення права вимоги боргу за спожиту електроенергію комунальним підприємством на користь іншого товариства з обмеженою відповідальністю, яке, у свою чергу, уклало угоду з третім товариством з обмеженою відповідальністю про передоручення стягнення заборгованості з КП. Упродовж 2006-2007 років КП перерахувало на розрахунковий рахунок третьому ТОВ 7,2 мільйона гривень, проте, у порушення умов угод, зарахування заборгованості першим згаданим ТОВ не було здійснено, у зв’язку з чим договір про переуступлення права вимоги боргу рішенням Господарського суду Луганської області був визнаний недійсним та сума дебіторської заборгованості КП відновлена. Таким чином зазначені дії призвели до втрати державних коштів на згадану суму. Прокуратурою міста Луганська порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України.

В Одесі працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службовця одного з відділів районного управління податкового контролю юридичних осіб ДПІ. Встановлено, що вона підробила довідку про результати документальної невиїзної перевірки приватного підприємства щодо підтвердження відносин із платником податків – товариством з обмеженою відповідальністю на суму 60,4 мільйона гривень. Після отримання зазначеної довідки ДПІ одного з районів міста Києва прийнято рішення щодо нарахування ТОВ бюджетного відшкодування ПДВ на суму 9,6 мільйона гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

У Тернопільській області працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито начальника одного з відділів управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації, котрий вимагав та отримав 1,5 тисяч гривень хабара від жителя зазначеного міста за реалізацію йому автомашини ГАЗ, яка належить вказаному управлінню, без проведення необхідних конкурсних процедур. Прокуратурою міста Тернополя порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 (одержання хабара) КК України.

На Хмельниччині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито приватного підприємця, котрий надав до районної філії банківської установи неправдиву інформацію щодо наявності заставного майна та отримав 1,25 мільйона гривень кредиту, який не повернув. Прокуратурою Красилівського району порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.


Джерело: Украина Криминальная
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: