antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Мерія готує програму впорядкування прибудинкових територій

12/03/10
Після зими в сотні столичних дворів заходити страшно. Там досі лежать кучугури снігу, повалені дерева, розтрощені дитячі майданчики. На скарги киян ЖЕКи відповідають уже традиційно — для будь-яких робіт грошей немає. Допомогти столичним жителям планує КП "Київблагоустрій". Там почали розробляти програму впорядкування дворів найгірших ЖЕКів разом з киянами. Кошти на нові дитячі майданчики, асфальт на подвір"ях чи посадку дерев братимуть із зібраних за незаконну рекламу та з власників МАФів.

З початком весни скарг киян на неприбрану прибудинкову територію не поменшало. Про це “Хрещатику” повідомили в Службі допомоги мера киянам 15-51. За даними сall-центру, сніг, сміття та повалені дерева досі є щонайменше у 500 дворах. Найгірша ситуація традиційно у крайніх районах — Святошинському, Дніпровському, Деснянському. Багато скарг також надходить з Подільського та Шевченківського.
   
Особливо киян обурює те, що ЖЕКи, судячи з відповідей, прибирати не збираються. Усі проблеми вони аргументують браком коштів.

Змінити ситуацію планує КП “Київблагоустрій”. Як стало відомо “Хрещатику”, підприємство розробляє програму впорядкування столичних прибудинкових територій та дворів. Передбачається співпраця з мешканцями.

“Це мають бути суботники. У нас є техніка, є працівники, та якщо кияни нам не допомагатимуть, вони й не цінуватимуть зробленого. Адже коли ти допомагав монтувати дитячий майданчик на подвір’ї, то навряд чи допустиш, щоб якийсь хуліган його нищив”, — розповів начальник ГУ з контролю за благоустроєм Роман Гладуняк.

Він додав, що проектом цікавляться і малі підприємці. “Власники кіосків готові інвестувати в дитячі майданчики. Знають, що кияни будуть їм вдячні та приходитимуть по продукти”, — сказав пан Гладуняк.
   
За його словами, кошти на додаткові витратні матеріали, зокрема асфальт, каруселі та гойдалки для дитячих майданчиків чи саджанці, місто зможе виділяти за рахунок штрафів за незаконне розміщення реклами та МАФів.

Місяця, коли стартує програма, в мерії поки що не називають. До початку робіт потрібно підготувати та узгодити всі потрібні документи.


Марина ГУБЕНКО
Джерело: Хрещатик

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: