antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


На Львівщині голову міської ради взяли на хабарі 6 тис. грн

13/01/09
2 січня у прокуратуру Мостиського району з Мостиського райвідділу міліції надійшли матеріали перевірки за заявою гр. В. про вимагання та одержання головою однієї із міських рад області 6000 грн хабара за видачу рішення про надання дозволу для тимчасового розмішення тимчасової споруди та складування будівельних матеріалів на земельній ділянці площею 0,10 га. Про це сьогодні, 12 січня, ЗІК повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

Під час дослідчої перевірки з’ясувалось, що 26 грудня 2008 року у приміщенні робочого кабінету міського голови, під час зустрічі із вказаним керівником органу місцевого самоврядування підприємець В. передала квитанцію про оплату нею 6000 грн, як суми, встановленої рішенням сесії міської ради, за дозвіл на оренду земельної ділянки розміром 0,10 га, а також додатково дала йому в руки готівкою як винагороду ще 6000 грн, що було обумовлено ними раніше, за сприяння у наданні вказаної земельної ділянки, після чого посадовець видав їй відповідне рішення сесії, яке суперечить вимогам ст. 123, 124, 125, 151 Земельного кодексу України.

У подальшому предмет хабара – грошові кошти в сумі 6000 грн були вилучені працівниками міліції.

Враховуючи, що в матеріалах дослідчої перевірки містяться достатні дані, які вказують на наявність в діях вказаного керівника органу місцевого самоврядування, ознак складу злочину, прокурором Львівської області стосовно голови однієї із міських рад області порушено кримінальну справу, за ознаками злочину, передбаченого ст. 368 ч. 2 КК України.


Джерело: ZIK
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: