antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Необхідно зупинити рейдерство

04/08/08
З боку Шевельова В.Б. та його помічників вагомих аргументів не було, тому що судовий процес ще продовжується, та заключної ухвали немає. Також спецпідрозділом охорони «Тітан» було здійснено заміну охоронної фірми «Алекс-К» (в неї є контракт з Головою Правління Шахновою Валентиною Митрофанівною, де передбачена матеріальна відповідальність), начальник якої Василюк Г.І. був попередньо попереджений (йому декіль ка разів погрожували) про те, що в нього можуть зібрати ліцензію. Під супроводом підрозділу «Тітан» прибули на територію ВАТ «КиївЗНДІЕП» Шевельов В.Б. та його помічники, хоча не було відповідного рішення суду, справа ще розглядається, рішення (ухвала) Подільського суду м. Києва від 30 липня 2008 року не набрала законної сили (при тому попереднє рішення суду на користь Голови Правління Шахнової В.М. було вирішальним та його оскаржити можна було лише в Вищому Господарському Суді). Командир 1 батальйону Чебан Борис Михайлович та заступник командира першого батальйону Мануель Анатолій Адольєвіч пояснюють це тим, що в них договір з Шевельовим В.Б. на підтримання громадського порядку території. Договір та інші документи вони відмовилися показати, підписати відповідний акт про здійснення зміни охоронної фірми теж відмовились. А після того, як вони були попереджені, що вони мають справу із збереженням фінансових активів, документів та майна, що знаходиться на території ВАТ «КиївЗНДІЕП», на що вони відповіли, що це їх не стосується – вони лише за підтримання порядку, та всі інші питання до Шевельова В.Б. Так що фінансова, матеріальна та документальна складові Інституту під загрозою. Тому цей факт можна розглядати як черговий захват підприємства за використанням силових методів втручання та залякування. Можливе незаконне використання фінансових активів.

01.08.08. прибічники Шевельова В.Б. почали виламувати двері прийомної голови правління. Вони вже виламали другі двері, були попереджені начальником служби економічної безпеки (ним була викликана міліція) та були зупинені лише з втручанням заступника Голови Правління Борисенко С.І. та міліції. Прибічники Шевельова В.Б. збиралися «болгаркою» виламати замок безпосередньо кабінету Голови Правління Шахнової В.М. Далі були складені заяви, пояснювальні (також було помічене, що на посвідченні Голови Правління Шевельова В.Б. була виправлена дата дійсності документу), замки в зламаних дверях були замінені, двері були зачинені, після чого прибічники Шевельова В.Г. та працівники «Тітану» вели себе тихо, поки всі не покинули приміщення. Залишився лише начальник служби економічно та технічної безпеки, якого в супроводі працівників «Тітану» та одного з прибічників Шевельова В.Б. було виведено за межі підприємства. Начальник служби безпеки попередив їх, що він на ро бочому місці та його не мають права виводити та що командир 1 батальйону спецпідрозділу «Тітан» буде про це попереджений, та що вони лише для підтримання громадського порядку, а не для виконання інших функцій, на що вони відповіли, що в них контракт з Шевельовим В.Г. та вони виконують лише його розпорядження. Також вони попередили начальника служби економічної та технічної безпеки, щоб він ніколи не з’являвся на території підприємства.

02.08.08 підприємство було зачинене на замок, начальника служби економічної та технічної безпеки та інших працівників підприємства, що прибули для виконання робіт, не пустили до приміщення. Була теж викликана прокуратура, яку теж не пустили на територію приміщення, були складені відповідні заяви, протоколи. Підприємство зачинене, відповідно прибічники Шевельова В.Б. можуть робити все, що забажають. Це реальна загроза.

Одне питання: «Скільки може тривати знущання над підприємством ВАТ «КиївЗНДІЕП» та його працівниками. А вина в цьому Міністерства Регіонального Розвитку та будівництва та ще вищих інстанцій. Необхідно зупинити рейдерство, зупинити постійні судові справи, які забирають великі кошти, відповідно постійна зміна керівництва, заморожування банкових рахунків, постійні перепони до здійснення фінансових операцій. Це постійно заважає підприємству нормально працювати, ламаються судьби людей, працівники, відповідно, невчасно та не в повному обсязі отримують зарплатню, штучно призначаються зі сторони міністерства комісії одна за одної, щоб після багаторазових втручань, рейдерскіх захоплень та судових процесів підприємство не мало би достатньо часу на відновлення своїх функцій. Все це сплановане з метою розігнати колектив підприємства, забрати багато-коштовний будинок в центрі міста (можливо, зробити ВАТ державним підприємством та продати), судьби людей та підприє мства вищим інстанціям не інтересні лише гроші для них мають сенс. Дуже потрібно поставити крапку на цьому питанні, зробити все щоб цей будинок не можна було би продати, або зробити його предметом лише для оренди, зберегти велике підприємство та допомогти звичайним працівникам. Це дійсно ломка судьби для одних та набиті «зеленими» кармани для інших. Одним для щастя потрібно небагато, нормальну зарплатню, щоб прогодувати сім’ю, нормальну роботу, нормальну пенсію, та інші жадні до грошів, їм все мало, їм не інтересна судьба звичайних людей. Необхідно покінчити з цім юродством!
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: