antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Незалежна медіа профспілка: в Україну повертається монополізація телепростору

09/06/10
В Україні суд відібрав частоти у «5 каналу» й телеканалу ТВі. Незалежна медіа профспілка заявляє про встановлення тотального контролю над українськими телеканалами.
 
Окружний адмінсуд Києва позбавив частот на мовлення "5 каналу" та ТВі. Таким чином, було оскаржене минулорічне рішення Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення про розподілення частоти цим телеканалам. Журналісти впевнені, що за такими діями стоїть голова СБУ Валерій Хорошковський.  Саме холдинг U.A. Inter Media Group, власником якого називають Хорошковського, позивався до Нацради та виграв судову справу.

Суперечність інтересів?

Голова Незалежної медіа профспілки Роман Скрипін каже, що тут явний конфлікт інтересів високопосадовця. «Це найбільша медійна група, яка бере понад 30% телеринку. А його дружина формально керує цим всім. Тут є суперечність інтересів». Скрипін досить песимістичний щодо подальшої долі телеканалів, адже, за його словами, в Україні нині повертається монополізація телепростору.

Створення нових альтернативних телеканалів нині в Україні голова Незалежної медіа профспілки вважає нереальним. «Створення нового телеканалу потребує інвестицій. Але ж навіщо вони, якщо немає можливості розповсюджувати сигнал!? Нам рухатися шляхом Білорусії? Коли ведеться мовлення з Варшави через супутник. Адже такий телеканал буде дивиться тільки обмежена аудиторія», - зауважує Роман Скрипін.

Телеканали не здаються

Телеканали, однак, готові боротися за своє існування. Керівництво ТВі подаватиме апеляцію на рішення суду, а журналісти «5 каналу» написали листа президенту Віктору Януковичу з проханням допомогти  голові СБУ Хорошковському розмежувати власні бізнесові інтереси та інтереси державницькі. Сам Валерій Хорошковський називає неправдивими звинувачення «5 каналу» і вимагає доказів.

Водночас опозиційні депутати хочуть створити Тимчасову слідчу комісію щодо вивчення обставин позбавлення частот "5 каналу" і ТВі. Опозиція закидає владі повне згортання демократичних прав і свобод українців.


Лілія Гришко, Володимир Медяний
Джерело: Deutsche Welle

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: