antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Обережно, шахраї під виглядом міліціянтів вимагають гроші

30/08/10
У Києві з’явилися шахраї, які під виглядом працівників міліції телефонують громадянам і вимагають гроші за “непритягнення до відповідальності” їхніх родичів, яких начебто було затримано за різні порушення.

Як повідомили УНІАН у Центрі громадських зв’язків ГУ МВС України у м. Києві, такого роду злочинні випадки, зокрема, зареєстровані у Солом’янському районі столиці.

В одному випадку, як зауважили у столичному главку, невідома особа, яка називалася працівником міліції, телефонувала громадянам і повідомляла, що їхній родич став винуватцем ДТП з тяжкими наслідками, і щоб його звільнити від відповідальності, необхідно перерахувати через платіжну систему "Вестерн Юніон" 7-8 тисяч доларів. За словами співрозмовника агентства, встановлено, що при цьому невідомий замовляв таксі, дізнававався в оператора мобільний телефон водія, просив його приїхати за вказаною адресою забрати пакунок і перерахувати гроші на певний рахунок, залишивши собі як винагороду кілька сотень доларів.

Зафіксовано близько десяти подібних махінацій і встановлено, що усі дзвінки здійснювалися з мобільного телефона з Красноярська (РФ). Для встановлення і затримання шахрая київські міліціонери звертатимуться до своїх російських колег.

У другому випадку невідомі, також називаючи себе працівниками правоохоронних органів, телефонують громадянам і говорять їм про затримання за правопорушення їхнього близького. При цьому шахраї рекомендують перерахувати їм через платіжний термінал 1 тисячу гривень для поповнення рахунку за мобільний зв’язок, і тоді питання щодо "правопорушника" буде вирішено на його користь.


Джерело: УНІАН

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: