antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Профільне міністерство проти приватизації «Укрметротунельбуду»

17/06/10
Міністерство регіонального розвитку і будівництва виступає проти приватизації Української державної корпорації з будівництва метрополітенів і тунелів «Укрметротунельбуд».

Про це журналістам повідомив міністр регіонального розвитку і будівництва Володимир ЯЦУБА.

«Я вважаю, що він («Укрметротунельбуд» - УНІАН) має бути державним. Тому що є питання державного значення – це і спеціальні транспортні розв`язки, і військові питання, планування, стратегічні розробки транспортного зв`язку», - сказав він.

При цьому міністр відзначив, що необхідно визначитися з підпорядкуванням цієї корпорації. Він вважає, що «Укрметротунельбуд» має бути в управлінні Міністерства транспорту і зв`язку.

«Мінрегіонбуд повинен допомагати в тому, що стосується будівельних робіт, планування, експертизи, а все решта – це Мінтранс», - додав міністр.

В.ЯЦУБА також повідомив, що на сьогоднішньому засіданні колегії в міністерстві буде ухвалено рішення про надання решті державних корпорацій, які перебувають в управлінні Мінрегіонбуду, - «Укрбуд», «Укртрансбуд», «Укрмонтажспецбуд» - 2-3 місяців для відновлення їх роботи, виплат заборгованості із зарплати, після чого розглядатиметься питання про їх реорганізацію або роздержавлення.

«У них (державних корпорацій - УНІАН) залишилося по 5-6% державної ваги. Я вважаю, що ми сьогодні ухвалимо рішення, яким надамо їм 2-3 місяці для того, аби вони або поліпшили роботу і виплатили людям заробітну плату, яку вони на сьогодні не виплачують, або буде ухвалене рішення про роздержавлення цих структур», - пояснив він.

Як повідомляв УНІАН, у листопаді 2009 року було заявлено, що Українська будівельна корпорація «Укрбуд», Українська державна корпорація з транспортного будівництва «Укртрансбуд», Українська державна корпорація з виконання монтажних і спеціальних будівельних робіт «Укрмонтажспецбуд» і Українська корпорація з будівництва метрополітенів і тунелів «Укрметротунельбуд» будуть роздержавлені до 2013 року, оскільки більшість підприємств, які входять до складу даних корпорацій змінили форму власності і функціонують на будівельному ринку як недержавні.

Довідка УНІАН. Станом на 1 травня 2010 р. у складі корпорації «Укрбуд» частка державних підприємств становить 16,2%, у корпорації «Укрмонтажспецбуд» - 12,7%, у корпорації «Укртрансбуд» - 19,4%.

До складу корпорації «Укрметротунельбуд» на добровільних засадах входять 2 державні підприємства і 1 господарське товариство з державною часткою, управління державними корпоративними правами і майном якого здійснюють регіональне відділення ФДМ, Мінрегіонбуд і Мінтрансзв‘язку.

У корпорації «Укрбуд» майже чверть держпідприємств перебувають у стадії банкрутства і ліквідації, 7,5% державних підприємств займаються будівельною діяльністю.

У корпорації «Укрмонтажспецбуд» 8 із 17 держпідприємств оголошені банкрутами або не працюють, 1 держпідприємство займається будівельною діяльністю, 16 – проектуванням.

У корпорації «Укртрансбуд» 5 із 6 держпідприємств виконують будівельні роботи і одне підприємство («Трансметпром») – банкрут.


Джерело: УНІАН

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: