antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Рейдери залякують журналістів!

27/08/08
У Полтавській області чиниться тиск на нашого колегу, представника регіонального відділення Антирейдерського Союзу підприємців України – Івана Куяна.

З квітня 2008 року він проводить журналістське розслідування ситуації, яка склалася в агропромисловому комплексі Полтавської області.

Івану Куяну вдалося з*ясувати, що на землях Зубківської сільради Миргородського району відбувається незаконне заволодіння урожаєм та пайовими землями. Здійснюють ці неправомірні дії підприємства та посадовці, які мають пряме чи опосередковане відношення до АБ «Полтава-Банк».

Журналіст, який до того ж очолює ГО «Нова хвиля», вирішив допомогти потерпілим фермерам і взяв на себе організацію мітингу протесту. Про його проведення було попереджено міську раду Полтави, а також правоохоронні органи. Від усіх отримано згоду. Відтак, акція відбулася в Полтаві 12 серпня.

За кілька днів після того Івана Куяна запросили в Кременчуцьке відділення УБОЗу. Там журналіста ознайомили з заявою, підписаною головою правління «Полтава-Банку» Олександром Некрасовим. Пан Некрасов стверджував, що в акції протесту брали участь «якісь невідомі громадяни напідпитку». Окрім того голова правління банку звинуватив журналіста у вимаганні хабара! А це, - наголошує Іван Куян – абсолютна неправда. Тим паче, що підлеглий Некрасова, Валерій Орловський, сам пропонував Куяну хабар у 200 тисяч гривень за те, щоб журналіст відмовився від подальшого розслідування.

На думку журналіста заява О. Некрасова направлена до УБОЗу виключно з метою тиску!
Аби захистити свою професійну діяльність Іван Куян вимагає від прокурора Полтавської області та Генерального прокурора України порушити проти Олександра Некрасова кримінальну справу за п.2 ст. 171 Кримінального кодексу України («Переслідування журналіста за виконання професійних обов*язків, здійснюване службовою особою або групою осіб за попередньою змовою») та п.2 ст. 383 («Завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину»)

Антирейдерський Союз підприємців України сподівається, що правоохоронні органи втрутяться в ситуацію і не дозволять представникам «Полтава-Банку» перешкоджати професійній діяльності журналіста Івана Куяна.
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: