antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Рейдерське захоплення заводу мінеральних вод та дитячого харчування «Еконія». Виробник дитячої води ТМ «Малятко»

05/02/10
Компанія  «Еконія», що є власником торгової марки «Малятко» (питна дитяча негазована вода) з 2001 року та першою в Україні  компанією, яка розпочала виробництво спеціалізованої питної води для дітей, повідомляє про призупинення роботи підприємства у зв’язку з рейдерським захопленням території заводу яке відбулося вранці 04 лютого 2010 року. Тобто, вчора відбулося нахабне рейдерське захоплення найбільшого виробника дитячої питної води в Україні.

Так, 04 лютого 2010 рогу близько четвертої години ранку 50 озброєних людей в камуфляжній формі без розпізнавальних знаків проникли на територію компанії „Еконія”, що розташована в місті Золотоноша Черкаської області. Перетнувши паркан, озброєні пістолетами люди блокували роботу охоронців заводу, вклавши їх на підлогу та зв’язавши їм руки. В подальшому озброєні люди захопили офісні, виробничі та складські приміщення чим повністю паралізували виробничий процес нашого підприємства. В результаті зіткнення охоронців заводу та озброєних загарбників декілька охоронців отримали тілесні ушкодження. Причину своїх дій нападники не пояснили. Жодних правових підстав для захоплення нашого підприємства нападники не мають.

Близько шостої години ранку одному з охоронців  компанії „Еконія” все ж таки вдалося  викликати працівників міліції. Нападники  впустили співробітників міліції на територію заводу. Проте, вже через 10 хвилин виставили правоохоронців за ворота заводу. Тобто, правоохоронці змогли лише зафіксували факт рейдерського захвату заводу, але зупинити його не змогли. Роботу заводу  і досі паралізовано.

Станом  на 10-00: завод і досі паралізовано.
Правоохоронні органи бездіють.

Від захватників поступили погрози про те, що вони готові розпочати калічити людей та виробниче обладнання.
Керують організацією рейдерського захвату депутати партії БЮТ Губський Богдан та Савченко Ігорь.
З цього приводу  сьогодні під будівлею Кабінету Міністрів, за адресою: Київ, вул. Грушевського, 12/2  о 16-00 відбудеться прес-конференція за участю голови правління компанії «Еконія» Денисенко Олексія Олександровича.

Антирейдерський союз направив на місце події спеціалістів для вивчення ситуації у с упроводі журналістів ІА "Антирейдер", які надаватимуть інформацію про перебіг подій на заводі "Еконія".Антирейдерський союз направив на місце події спеціалістів для вивчення ситуації у с упроводі журналістів ІА "Антирейдер", які надаватимуть інформацію про перебіг подій на заводі "Еконія".


Джерело: IA Antiraider



Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: