antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Рейдерство чи маскарад?!

18/05/09
На черговій апаратній нараді в Новосанжарській райдержадміністрації в присутності керівників підприємств і організацій району, заступник голови Новосанжарської районної ради Федоренко Борис з’ясовував причини дій начальника місцевого управління Пенсійного Фонду Тетяни Долини  щодо комунального майна оздоровчого закладу «Антей». Він просив проінформувати про ситуацію, про яку райрада, як власник майна, дізналася тільки із запитів правоохоронних органів. Йдеться про розгляд в Господарському суді справи стосовно відчуження майна, що за рішенням облради від 31.03.04 року передано у спільну власність територіальних громад Новосанжарського району-дитячого оздоровчого табору «Дружба», який знаходиться на мальовничому березі Ворскли в смт. Нові Санжари.

Чому діяльність керівника районного управління так завуальована? Чому більше 10 років фонд не займався залученням боргів за рахунок приватного власника ВАТ «Ремвзуття», до передачі майна в комунальну власність без боргових зобов’язань ?  Чи не пов,язано це з бажанням і діями її чоловіка пані Долини, колишнього голови РДА-приватизувати цей заклад, де зараз відпочивають і оздоровлюються діти Чорнобиля. Районна рада має наміри з’ясувати обставини такого « рейдерства», адже це зашкодить громаді району. Та на апаратній нараді держслужбовець Тетяна Долина перебувала аж у занадто веселому гуморі.

Вона повідомила, що вона до цього часу не може відійти від 9 травня, після перебування  на мітингу з приводу Дня Перемоги,  де заступник голови районної ради, знаходився «в маскарадному костюмі».

В районі і області знають, що згідно з Законом України «Про статус депутатів місцевих рад»(ст.33),  Положення «Про проходження служби в ОВС», наказом Міністра МВС України - заступника начальника Новосанжарського РВ УМВС було звільнено з посади і прикомандировано в кадри МВС України, тому підполковник міліції Борис Федоренко, має право на носіння форменого одягу установленого зразку. Це він і зробив на честь ветеранів війни і свого діда, який звільняючи Україну від фашистів, був тяжко поранений і втратив ногу.

Дозволивши собі подібне висловлювання, державний службовець такого рангу,  образила не тільки самого Бориса Федоренка, а в його особі всіх працівників ОВС, які в цей день знаходились на мітингу у форменому одязі. Більше того, назвавши це дійство маскарадом, в першу чергу, образила ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Заступник голови районної ради планує звернутися до суду про захист не тільки своєї честі і гідності, а і тих, кого держава одягла за словами дружини екс-голови Новосанжарської РДА Долини, в «маскарадні костюми»...


Джерело:
Новини Полтавщини
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: