antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Щасливе та Гора

31/07/07

31 липня відбулась одна пресконференція, на якій йшлося про загальновідомі порушення з землями Бориспільського району.

Конфлікт триває за майже 4 тисячі гектар земель на території сіл Щасливе та Гора. Несправедливими рішень судів розпайовані землі колективного сільгосподарського підприємства передані у власність АТВТ «Укрфінком».

Присутній депутат від бориспільської районної ради лютував з приводу бездіяльності структур влади всіх рівнів. Словесно вимагав покарання причетних до оборутки депутатів обласної та районних рад, міліціонерів, суддів та працівників прокуратури.

Натомість член правління одного з київських юридичних товариств мляво толочив, що «маємо справу з рішеннями судів і їх так чи інакше доведеться виконувати. Однак, рішення ці несправедливі і якже нам бути?»

Надзаслужений юрист і ветеран Верховної Ради 3х скликань, що був наступним, розпочав власну передвиборчу кампанію з апеляції до своїх старих знайомих. Дивлячись в телекамери і передаючи вітання голові Верховного суду, Генеральному прокурору та суддям київського господарчого суду, одночасно цікавився наявністю совісті в останніх і закликав в усьому розібратись.

З усього почутого і побаченого можна зробити лише один висновок. Україна – це територія, на якій може бути вкрадене або відібране власне майно, активи, фінанси, виробництво, підприємство, юридичні права. Жоден з існуючих Законів не гарантує недоторканості приватної власність. Боротись з проявами злочинної корумпованості влади шляхом подачі судових позовів - не реально.

Бориспільська справа свого роду випробувальна куля: якщо злочиннцям вдасться відібрати в людей їх землі, отримаємо злочини більшого масштабу в межах країні.

Навесні Антирейдерському Союзу Підприємців України вдалось задавити подібну першу спробу політичного рейдерства в Україні, що стосувалась перевиборів в смт.Козин.

Події вказують на реальну здатність практик, що їх запроваджує в життя Антирейдерський Союз Підприємців України. Поєднуючи силу юридичних знань, невпинне висвітлення проблем в усіх засобах масової інформації та покладаючись на голос громадської свідомості, АСПУ стає єдиною суспільно-громадською організацією, що здатна відновити справедливість.


Источник: antiraider.org
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: