antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Стрілянина під Києвом

01/10/07

Сонячним суботнім ранком, 29го вересня, журналісти прес-центру Антирейдерського Союзу провели чергове журналістське розслідування. Метою розслідування мав стати висновок: чи здатні мешканці київського передмістя захистити свою власність?

За останні роки в селах пройшло розпаювання землі. По використанню землі сільськогосподарського поділялись під орання, сіножаття, сади.

Тому, коли вздовж траси, якою рухався екіпаж прес-центру замерехтіли дерева саду, машина спинилась.

Троє журналістів (один з них озброєний кінокамерою), подолавши паркан, почали обтрушувати з дерев залишки врожаю. Через 40 хвилин блукання садом стало зрозумілим, шо сад не охороняється. Повернувшись до машини і рухаючись в напрямку Житомира, на черговий обєкт досліджень натрапили через 5 хвилин.

Цього разу чекати довелось менше 10 хвилин. Людина 60ти років на вигляд, назвалася власником розпайованого саду і вимагала піти геть з її території. Журналісти попросили так званого хазяїна підтвердити право власності на сад. У відповідь почули обіцянки викликати голову сільради, сусідів по ділянкам і міліцію. Відчувши свою безпорадність перед трьома чоловіками, пенсіонер покатив собі на велосипеді. Ні міліція, ні сільська влада, ні сусіди по межі, протягом години так і не зявились.

Останньою зупинкою став яблуневий сад поблизу Шпитьків. На третій хвилині, метрів за сто від них, журналісти почули постріл з рушниці. Одразу за першим, пролунав другий, а секунд за 20 – третій. Вибігши на звук, журналістам вдалося відзняти, як джип «Мітсубіші» продирався кущами навпростець до траси. Згідно номерів авто має київську реєстрацію. Причиною стрімкого відїзду киян став Валентин Вікторович, місцевий меканець, що саме перезаряджав рушницю. З його слів, при розпаюванні він, його дружина та сусіди отримали близько 2х гектарів саду. Догляд саду стає проблемним з середини літа, коли кожний бажаючий, що їде до Києва, може спинитись поблизу. Встановлення паркану, виклики міліції не допомагали у боротьбі зі зграями ласих до яблук.Тоді Валентин Вікторович, який вже був мисливцем 15 років, запропонував сусідам по паях вступити до товариства мисливців. Отримавши квитки, придбавши зброю та сейфи, шпитьківські шеріфи (як вони себе самі називають) вже третій рік поспіль безперешкодно охоронять свої сади. Валентин Вікторович наголосив: «президент і прем’єр - далеко. А тут - своя земля. І захищати її теж мені. Моя рушниця є моїм документом на власність».

 В сучасних умовах, єдиним правильним документом, що беззаперечно підтверджує право на власність є зброя.

Антирейдерський Союз неодноразово заявляв: в ситуації бездіяльності влади щодо гарантій недоторканості власності, досвід самостійного захисту стає єдино можливим і правильним. Ця теза знаходить розуміння і підтримку серед населення України, справжніх власників країни.

Источник: antiraider.org

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: