antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Сурогатні гроші - одна з причин світової фінкризи

28/10/08
Спусковим гачком світової кризи стали похідні фінансові інструменти - сурогатні гроші, які глибоко проникли в усі пори фінансової системи.

Про це повідомляє віце-президент Російського союзу промисловців і підприємців Ігор Юргенс.

Йдеться про особливий вид цінних паперів - деривативи. Вони пов`язані із звичайними цінними паперами і, по суті, є віртуальними грошима. Сьогодні їх випущено стільки, що ніхто в світі не може точно порахувати, скільки таких сурогатів блукають планетою.

Експерти оцінюють, що на світовому ринку деривативів у 600 трильйонів доларів, зазначає Юргенс, при тому, що торік весь світовий валовий внутрішній продукт (вартість проведених товарів і послуг) був удесятеро менше - 58 трильйонів доларів.

За прогнозами, в 2008 році ВВП країн Євросоюзу складе приблизно 19 трильйонів доларів, а США - більше 14 трильйонів доларів, повідомляє агентство "Уніан".

"Саме деривативи, що пов`язані з американськими іпотечними облігаціями, здетонували нинішню світову фінансову кризу... Банки США дали громадянам іпотечні кредити, під них "випустили" похідні папери. І віртуальні гроші, які продавали і перепродували, пішли гуляти світом", - зазначається в статті.

"Існує ще безліч видів таких похідних цінних паперів. І ніхто не знає, де може виникнути нова проблема неплатежів і якої фінансової установи", - підсумував експерт.


Джерело: Економічна Правда
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: