antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Тарута закопав найбільше в Україні марганцеве родовище

22/12/08
"Індустріальний союз Донбасу" заморозив проект з розробки найбільшого в Україні родовища марганцевих руд, як мінімум, на два роки. Запорозька обласна рада схвалила меморандум про співробітництво з ІСД, що належить відомому українському бізнесмену Сергію Таруті. В ньому депутати пообіцяли сприяти в розробці Великотокмакського родовища марганцевих руд. Однак корпорація не скористається цим як мінімум у найближчі два роки.

Віце-президент ІСД Олександр Пилипенко повідомив, що, незважаючи на "добро" місцевої влади, в найближчому майбутньому корпорація не має наміру інвестувати в розробку родовища. "Текст меморандуму готувався ще влітку, коли на ринку все було добре", - говорить він. На даний момент, за словами Пилипенка, ІСД заморозила всі свої проекти, крім тих, реалізацію яких вже розпочато. У меморандумі зазначалося, що ІСД має намір побудувати на території області вертикально інтегроване підприємство із закінченим виробничим циклом.

"В першу чергу повинна запрацювати шахта для видобутку руди. Потім-гірничо-збагачувальний комбінат і феросплавний завод", - пояснив заступник голови Запорізької облради Леонід Анісімов. Планується, що підприємство буде випускати 350 тисяч тонн марганцевих феросплавів на рік. Головним замовником будівництва феросплавного підприємства призначена фірма "Мінерал", яка підконтрольна ІСД. "Зараз вона займається підготовчими роботами, веде переговори з владою, - розповів керівник Василевської райдержадміністрації (на території цього району знаходиться родовище) Олег Закарлюка. - Тільки за цей рік "Мінерал" вже перерахував до місцевого бюджету 160 тисяч гривень".

Джерело: "Дело"
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: