antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Телеканал TBi підозрюють в незаконних прослуховуваннях - порушено справу

09/09/10
Прокуратура Києва вчора порушила кримінальну справу за фактом незаконного прослуховування телефонних розмов колишнього виконавчого директора телеканалу TBi Євгена Яковича і радника одного із засновників каналу Володимира Гусинського – Ігоря Малашенка. Останній стверджує, що його телефонні розмови були незаконно записані з використанням устаткування телекомпанії TBi і за участі її співробітників. Гендиректор телекомпанії Микола Княжицький заявив Комерсанту-Україна, що вперше про це чує.

Як стало відомо виданню, кримінальна справа #50-5876 порушена за ч. 2 ст. 163 ("порушення таємниці телефонних розмов, здійснене з використанням спеціальних засобів, призначених для негласного зняття інформації"), ст. 182 ("порушення недоторканності особистого життя") і ч. 2 ст. 359 УК ("незаконне використання спеціальних технічних засобів отримання інформації, здійснене за попередньою змовою групою осіб").

Згідно ухвалі про порушення кримінальної справи, із заявою про порушення таємниці телефонних розмов в прокуратуру Києва звернувся адвокат, який діє на користь панів Малашенка і Яковича. Про порушення їхніх прав стало відомо в ході розгляду справи, що перебуває зараз у виробництві Верховного суду штату Нью-Йорк (США) позову New Media Holding Сompany, що належить панові Гусинському, до співзасновника телеканалу TBi Костянтина Кагаловського. Позов був поданий 14 грудня 2009 року. У ньому Володимир Гусинський звинувачує Костянтина Кагаловського в незаконному привласненні 50% телеканалу TBi.

З ухвали виходить, що 19 серпня під час розгляду справи адвокатами пана Кагаловського були надані аудіофайли телефонних розмов громадян Російської Федерації Ігоря Малашенка і Євгена Яковича, які представники пана Кагаловського збираються використовувати як докази. "При цьому із запису телефонних розмов убачається, що вони здійснювалися на території України, ймовірно, в Києві. Абоненти, чиї розмови зафіксовані на наданих записах, у момент спілкування перебували в різних державах, тобто на істотній відстані один від одного, що указує на застосування під час отримання інформації спеціальних технічних засобів, призначених для негласного зняття інформації", - йдеться в ухвалі про порушення кримінальної справи.

Комерсант-Україна звернувся за роз`ясненнями до керівництва TВi, проте там від коментарів відмовилися. "Я ніяк не можу це прокоментувати, тому що перший раз про це чую", - сказав генеральний директор TВi Микола Княжицкий.


Джерело: УНІАН

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: