antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Терористи вже в Києві?

29/04/10
Як повідомляє Депатрамент зв’язків з громадськістю  МВС України, вчора на київській вулиці Княжий Затон сталася надзвичайна подія, що підняла на ноги екстрені служби і правоохоронців.

Знахідка виявилася просто «скарбницею» дивних і страшних сюрпризів. Спершу робітники, які брали участь у будівництві автомобільної стоянки та займалися благоустроєм навколишньої території, звернули увагу на мікроавтобус «Фольксваген Транспортер», що тут незворушно стояв кілька тижнів й заважав подальшій роботі. Цілком логічно, що наступним кроком робітників було звернення до правоохоронців, які могли допомогти з чисто виробничих мотивів встановити власника автівки і попросити його прибрати мікроавтобус.

Та неабиякий подив очікував на ініціаторів такої перевірки незабаром, адже виявилося, що господар мікроавтобуса спокійно їздить київськими вулицями на такому ж «Фольксвагені» і… з такими ж номерами, як у іномарки, що стояла «на приколі».

Звісно, що подібний, навряд чи випадковий збіг обставин, та існування «автомобіля-двійника» одразу зацікавили органи правопорядку. Та коли машину таки відкрили, міліціонери побачили, що на водійському місці у картонній коробці лежить предмет, підозріло схожий на справжній вибуховий пристрій! До автостоянки оперативно виїхала група фахівців Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру главку київської міліції, які одразу підтвердили, що мають справу із майстерним, дійсно професійно виготовленим вибуховим пристроєм. Очевидно, що тут попрацювала людина, дуже добре обізнана на військовій справі. 

Згодом саперам вдалося безпечно знешкодити пекельну машинку та роз’єднати її складові частини. З’ясувалося, що так звана саморобна «міна» утворена від поєднання вибухового заряду (попередньо, суміш тротилу та гексогену вагою 0,5 кг), корпусу з магнітами (очевидно, для кріплення до металу), електродетонатора і кабелю живлення, що мав під’єднуватися до мережі електроживлення авто й дистанційного керування. Знахідку класифікували як радіокерований вибуховий пристрій фугасної дії.

Нині міліція проводить комплекс заходів, направлених на пошук осіб, причетних до згаданого інциденту та розробку можливих мотивів застосування виявленого вибухового пристрою. 

Інформаційне агентство «Антирейдер» пропонує відео коментар події начальника Департаменту карного розшуку В. Літвіна.

Терористи вже в Києві? (ВІДЕО)


Віталій СЕВЕРИН
IA Antiraider

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: