antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Тітушню, яку Гута використовує для віджиму землі і техніки, накрила вінницька поліція

19/09/17
Тітушню, яку Гута використовує для віджиму землі і техніки, накрила вінницька поліція
Переглядів  345     

Вже другий рік на Тернопільщині можна спостерігати, як все частіше спірні питання «вирішують» в стилі буремних 90-их за допомогою загонів молодиків спортивної зовнішності. Саме таку тактику обрав для віджимання землі і техніки та для залякування селян горезвісний аграрій з Гусятинщини Іван Гута.

Колишній власник агрохолдингу «Мрія» не може змиритись з тим, що інвестори агрокомпанії викрили його шахрайські схеми незаконного збагачення, забрали фірму за нечувані борги (1,3 млрд доларів) та змінили керівництво компанії. Відтоді Гута – в епіцентрі скандалів: його син Микола Гута оголошений в міжнародний розшук Інтерпол, а найняті ним озброєні тітушки скоюють набіги, мов ті монголо-татари, та здійснюють силові захоплення виробничих об’єктів, земельних ділянок і сільськогосподарської техніки агрохолдингу «Мрія». Чимало селян Тернопільщини вже й так були ошукані Гутою, а тепер – ще й залякані його мордоворотами.

Але місцеві правоохоронці зазвичай лише спостерігають за «беспрєдєлом», який Гути зчинили на теренах їх районів, та не поспішають виконувати накази з області. Цей факт цілком дає підстави припускати ймовірні «кумівські» зв’язки або інші договорняки Васильківського агромагната з певними людьми в правоохоронних органах, особливо – у його рідному, Гуситянському районі. Бо ж як тільки агресивні гутівські тітушки з автоматами зайшли на чужу територію і завітали з гастролями у Вінницьку область – тамтешня поліція оперативно зреагувала, накрила бандитів і порушила кримінальне провадження за статтею «погроза вбивством». Інцидент стався 12 вересня, про це повідомляє Обозреватель посиланням на ресурс «Моя Вінниця».

Тітушки Гути та інші наближені і підставні особи (всього – понад три десятка людей) приїхали під Вінницю машинами, одна з яких виявилася повною нарізної та мисливської зброї. Намагалися силовими методами перешкодити вивезенню судовими виконавцями мріївської сільгосптехніки, яку ж самі викрали з Хоросткова та переховували на території іншої області більше року. 

Доки триватиме «беспрєдєл», і доки Гута роздаватиме бандитам в руки зброю для віджиму майна вже не своєї «Мрії», ніхто точно сказати не може. Рішення судів, Міністерства юстиції, НАБУ та інших правоохоронних органів ця олігархічна агро-династія попросту не виконує. Закрадаються підозри, що навіть після того, як поліція пов’язала одну групу гутівської тітушні, він найме собі іншу, адже може собі це дозволити, маючи в кишені понад мільярд вкрадених у європейських інвесторів «зелених».

Посилання на джерело:  https://antikor.com.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: