antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


У Черновецького вже бронюють місця на Майдані

26/01/10
Наразі будь-які масові заходи в центрі міста заборонено

До Головного управління з питань внутрішньої політики КМДА надійшли чергові заявки від різних політичних сил про наміри провести тривалі або безстрокові масові заходи на Майдані Незалежності в один і той же час.

Так, станом на 22 січня, згідно з поданим до управління заявкам, Київська міська організація ВО "Батьківщина" хоче провести безстрокову акцію на Майдані Незалежності зі встановленням агітаційних наметів. Крім того, є окрема заявка від ВО "Батьківщина" на проведення 5 лютого з 18:00 по 22:00 на центральній площі міста мітингу-концерту. Кількість залучених осіб не вказується в заявках.

КМО "Союз молоді регіонів України" має намір свої заходи проводити на Майдані Незалежності з 20 січня по 1 березня.

Крім того, відомо про безстрокову акцію на Майдані Незалежності ГО "Народне об`єднання "ЩИТ", яка повинна була початися ще 5 січня.

У мерії поки не коментують, чи буде столична влада намагатися через суд продовжити обмеження на проведення масових заходів на Майдані Незалежності.

Нагадаємо, на сьогодні в столиці діє рішення Окружного адміністративного суду Києва, яким заборонено проведення масових акцій на Майдані Незалежності в період з 9 січня по 5 лютого 2010 року.


Джерело: Моє Місто

Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: