" />
     antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


У Херсоні дитина майже 3 роки сидить у СІЗО разом з мамою

16/07/10
Не встиг народитися - а вже потрапив за грати. Виявляється, буває й таке. У Херсоні дитина вже три роки сидить у в"язниці разом з матір"ю, засудженою за вбивство. Жінка потрапила до слідчого ізолятору вагітною. І поки тривало слідство, встигла народити й виховати дитину. Днями маленький в"язень попрощається з мамою та тюремними наглядачами.

Килим на підлозі, іграшки, електроплитка, холодильник - у звичайній камері такі речі заборонені. Та заради маленького Всеволода тюремники порушили правила. Незабаром хлоп"яті виповниться 3 рочки. Увесь цей час малий перебуває з мамою в камері. Батьків Севи засудили за вбивство, винними себе вони не визнають. Тож подали апеляцію. Слідство й судова тяганина тривають вже більше трьох років.

Марина, засуджена:

- Если бы вернуть время назад. Вот в то время вот этот ум - было бы намного проще. Когда знаешь свои права, хотя бы как-то себя можешь защитить.

- А почему вы до сих пор в СИЗО, почему до сих пор не осудили?

- Потому что следствие не может никак к оптимальному решению прийти. И так, и эдак, то одно следствие было, то судебное следствие было, то дополнительное следствие суд отправил, и судебное заседание.

- И сколько вам еще тут быть?

- Не знаю. Без понятия.

Співробітники херсонського СІЗО кажуть, за останні роки у їхньому закладі перебували 4 жінки з маленькими дітьми. Всіх після вироку переводили до колоній, а дітей передавали до інтернатів при тих самих колоніях. Але довше за Всеволода ще ніхто з малюків у дорослому закладі не затримувався.

Сергій Чабанюк, заступник керівника слідчого ізолятора:

- Вже з цією дитиною встиг весь соціальний відділ потоваришувати. Спілкуємся з ним, як то кажуть, регулярно, тому він нас впізнає, посміхається, навіть вітається.

Цей малюнок хлопчик намалював після побачення з татом. Він, як і мама, чекає вироку, тільки в сусідньому корпусі. По закону, дитина має бути з мамою до трирічного віку. Тому малюка мають віддати до інтернату. Втім, опікуном Севи стане бабуся. Вона з чоловіком виховує двох старших дітей засудженої доньки.

Ганна, бабуся хлопчика:

- Они знают о нем с моих слов. Старшему 11 лет, а девочке средней 6.

Незабаром малий Сева познайомиться зі своїми родичами, побачить справжніх, а не іграшкових тварин та вчитиметься спілкуватися з ровесниками. Правоохоронці ж сподіваються, що хлоп"я виросте здоровим, розумним та не матиме проблем з законом.


Олена Ваніна, Андрій Тарановський.

Джерело: НТН

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: