" />
     antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


У Королевської хочуть забрати морозиво

23/09/10
Виробник морозива компанія "Айс маркет" судиться із компанією Наталії Королевської "Луганськхолод" за торгову марку "Класне!".

У виробництві продукції, промаркованої таким чином, був помічений "Лисичанський холодокомбінат" - дочірнє підприємство ВАТ "Луганськхолод", пише газета "Дело".

Позов розглядає Господарський суд Донецької області.

Позивач вимагає заборонити використовувати словесне позначення "Коласне!" на товарі, вилучити з обігу промаркірований таким чином товар, а також утилізувати етикетки, на яких міститься спірне слово.

Також "Айс Маркет" вимагає стягнути 0,5 млн. гривень моральної шкоди.

На боці позивача виступає також Державний департамент інтелектуальної власності Міністерства освіти і науки.

Як пояснили представники позивача, у компанії є всі належним чином зареєстровані права на ТМ "Класне!".

"Крім використання слова "Класне!" на етикетці продукції, що виробляється "Айс-Маркетом", зображений ведмідь. Так ось - цей елемент присутній і на продукції "Луганськхолоду". Збігається дуже багато елементів, і в результаті споживач може бути введений в оману", - пояснює Олексій Дятлов, директор юридичної компанії "Експерт і Партнери", яка переставляє інтереси "Айс Маркета".

У свою чергу в "Лугансьхолоді" пояснюють, що спірна ситуація склалася навколо продукції, яка була вироблена під замовлення для третьої особи - приватного підприємця з Горлівки.

"Сторони, підписавши договір, обумовили, що всю відповідальність за використання елементів дизайну упаковки несе замовник", - йдеться в пояснювальному листі компанії.

Наступне засідання суду має відбутися 28 вересня.

"Айс-Маркет" спеціалізується на виробництві морозива і оптової торгівлі продовольчими товарами.

Входить до групи підприємств "АВІ", яка також об"єднує ЗАТ "Золотий колодязь" (торгові марки "Золотий колодязь" і "Лімчік") і виробника сокових концентратів ЗАТ "Галичина-Нова", "Екопродукт".

Компанія "Луганськхолод" є одним з лідерів українського ринку морозива. Історія компанії налічує більше 70 років. У 2000 році акції підприємства викупила Наталія Королевська.

Асортимент продукції ТМ "Королівське морозиво" - понад 100 найменувань різних видів морозива у всіх сегментах.


Джерело: Економічна правда

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: