antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


В Ірпіні забудовник незаконно зводить багатоповерхівку посеред лісу

18/08/10
В Ірпіні на Київщині, посеред лісу зводять багатоповерхівку. Місцеві жителі кажуть: будують із порушенням екологічних та пожежних норм. Поруч - дитячий центр, його директор стурбований: нечистоти можуть отруїти питну воду дітлахам. У мерії підтверджують: будівництво незаконне, однак зупинити його не можуть. На будмайданчику побувала Олена Царенко.

Забудова посеред лісу. Там, де стояли вікові дерева - паркан. Будівельники поспішають: не припиняють роботу навіть перед телекамерою. Місцеві  з"ясували, тут зводять п"ятиповерхівку з порушенням екологічних, будівельних і норм протипожежної безпеки. Якщо її  таки добудують - мешканці прилеглих будинків можуть залишитися без води й тепла, а нечистоти зливатимуть прямо у лісосмугу.

Олег Трошин,
житель м.Ірпеня:

- В даній місцевості немає каналізації, тут немає електромережі. Порушення є в тому, що забудовник, крім своєї ділянки, вирубав ще навкруг на території, яка йому не належить, десятки дерев і дерева, які мають вік 80 років.

Обурені мешканці звернулися до Ірпінської прокуратури, щоб з"ясувати, хто будує на території лісу. Там відповіли - охорона забудовника інформації не надала. Ініціативна група мешканців проходить на будмайданчик.

Чоловік дає телефони приватної охоронної фірми. Там кажуть - інформації про власника не нададуть. Про дозвільні документи нічого не знають, головне - їм вчасно платять. Поруч із будівництвом дитячий центр "Надія", там навчаються діти вулиці і сироти. Дитячий майданчик перетворився на сміттєзвалище.

Костянтин Кузьменко,

директор дитячого центру "Надія":

- Все сливается в яму и эти фекалии, которые не имеют транспортировки куда -то на очисные сооружения, и они уходят в почвенные воды. Возникла угроза, как я написал областной и районной СЕС, возникла угроза отравления питьевой воды.

У мерії Ірпіня визнають: будівництво незаконне, але зупинити його не можуть.

Олег Бондар,
міський голова Ірпеня:

- На жаль, в місті Ірпінь дуже багато таких забудовників, які, користуючись новим положенням про будівництво, тільки подають до Архбудконтролю заяви, що вони будують будинок, і не треба інших документів, і будують те, що їм заманеться.

Юристи переконують: незаконне будівництво можна заборонити, а будівлю - знести. Потрібно, щоб місцева влада на сесії ініціювала звернення до суду.

Євген Лаврентьєв,

юрист:

- Порушити крімінальну справу, передбачену чинним законодавством, притягнути відповідно людей, які приймали участь у даному будівництві.

Поки чиновники вирішуватимуть долю лісу, люди готують документи до Генеральної прокуратури та суду.


Олена Царенко, В"ячеслав Савчин, Роман Ребрій.
Джерело: Перший Національний

Антирейдерский союз предпринимателей Украины
Остановить рейдерство, обеспечить безопасность бизнеса
Национальный комитет защиты предпринимательства
Группа компаний Корпоративная безопасность
Защита собственности, поддержка предпринимательства
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: