antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


Віджаті у киян комунальні землі розпродають по 300 тисяч доларів за ділянку

27/03/20
Віджаті у киян комунальні землі розпродають по 300 тисяч доларів за ділянку
Переглядів  23077     
Селище для мільйонерів на березі річки Коник: чому будинки й територію навкруги охороняють, наче режимний об'єкт? Та як комунальна земля потрапила до приватної власності? Адже за законом прибережна смуга не може бути приватизована. Але погуляти набережною Коника сторонній не може. Тож щоб потрапити туди, журналісти «СтопКору» назвалися потенційними покупцями.


«Так, так, у нас є земельні діляночки від 300 тисяч доларів за 10 соток залежно від локації. До речі, ті, які мають фронтальний вид на ріку Коник. Наталя, було б супер, якби ви приїхали і я вам все на місцевості покажу», – повідомила журналістці Наталії Дігтяр телефоном менеджер із продажу елітної нерухомості Валерія.

Та щойно знімальна група під'їхала до шлагбаума – пускати медійників до лакшері-району ріелтери передумали, пославшись на «серйозні обставини особистого характеру».

Вочевидь, такі посилені заходи безпеки спрямовані не лише на те, щоб зберегти спокій елітних власників, але й щоб приховати незаконне привласнення землі.
Адже, якщо подивитись уважно на мапу, то видно: ось межі житлового містечка Коник. Територія вздовж річки Коник і майже гектар піщаного кар'єру – вже самозахоплення. Але доступ туди обмежили парканом. А поки наші журналісти знімали сюжет – захопили ділянку і перед ним.

Представники «СтопКору» намагалися зв’язатися з президентом корпорації «Золоті ворота» Сергієм Самусєвим, проте марно.

Але ставити крапку в цьому розслідуванні ми не збираємося. Сподіваємося, що пан Самусєв розгляне наше звернення і погодиться на інтерв'ю.

А столична влада таки зверне увагу і на знищення берегів річки, і на самозахоплення «золотої» столичної землі, і на свавілля піщаних браконьєрів. Тож далі буде.

Посилання на джерело:  https://stopcor.org

Повернутися до розділу


Інші публікації: