antiraider.org  

Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
Сократилось ли количество рейдерств благодаря новому закону в 2017 году?
У нотариусов есть определенный уровень недопонимания относительно того, за что и как Минюст отключает их от реестров. Мы договорились, что создадим рабочую группу, которая создаст методику с четко определенными критериями отключения реестров и аннулирования свидетельств.

Когда овцы сыты - волкам неймется.
Когда овцы сыты - волкам неймется.
Под шум предвыборных баталий Министерство обороны продолжает по беспределу «решать» земельные вопросы.
На этот раз отбирают землю уникального в Украине хозяйства  Фрумушика-Нова, известного далеко за пределами страны не только своей агрохозяйственной,  но и культурно - инновационной деятельностью.

24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
24 вересня Київрада голосуватиме за незаконну передачу землі скандальному проекту російських олігархів «Бабин Яр»
«Це абсолютно незаконне рішення – надати в оренду землі у природоохоронній зоні, поблизу майбутнього державного меморіалу «Бабин Яр», на  території яких розташовані давні кладовища. Ми заперечуємо проти дій Київради – вони дивним чином збігаються з інтересами приватного проросійського проекту меморіалу, який вже викликав справедливе обурення української культурної та наукової спільноти, протест єврейських організацій», - заявив А.Семидідько

Избиты люди «Антирейдерского союза»
Избиты люди «Антирейдерского союза»
В Киеве, на ул. Л.Толстого, 41 под офисом строительной кампании «ГЕОС» около 30 бандитов напали на мирный пикет Антирейдерского Союза. Избиты люди. Скорая увезла раненого. Милиция не вмешивается. Я дал команду активистам предпринять меры по самозащите.


«Вінського - на село» - працівники Іллічівського порту пікетують Кабмін

04/02/09
Працівники Іллічівського морського торгового порту пікетують будинок Кабінету міністрів.

Як передає кореспондент УНІАН, в акції беруть участь близько 100 чоловік.

Учасники пікету вимагають відставки Йосипа ВІНСЬКОГО з посади міністра транспорту і зв`язку у зв`язку із ситуацією, що склалася в Іллічівському порту.

Учасники акції тримають в руках гасла: «Вінського - на село», «Руки геть від Іллічівського порту!», «Не дамо розвалити порт», «Звільніть Мінтранспорт від корупціонера!», «Юля, ми з тобою».

Як відомо, сьогодні відбудеться чергове засідання уряду.

Довідка УНІАН. 29 січня Й.ВІНСЬКИЙ підписав наказ про звільнення Геннадія СКВОРЦОВА з посади начальника Іллічівського морського торгового порту. На цю посаду було призначено Андрія ЄГОРОВА, котрий раніше очолював Одеський і Херсонський морські торгові порти.

9, 30, 31 січня в порту відбулися багатотисячні мітинги на підтримку Г.СКВОРЦОВА. 30 січня колектив порту оголосив безстроковий страйк з вимогами скасувати наказ про звільнення Г.СКВОРЦОВА і відставки міністра Й.ВІНСЬКОГО.

На мітингу 31 січня було оголошено, що Іллічівській морський торговий порт поки що залишається під керуванням Г.СКВОРЦОВА.

Як заявив на мітингу один з диспетчерів порту, новопризначений начальник порту А.ЄГОРОВ у супроводі представників силових відомств залишив зайняті 30 січня управлінські приміщення.

Іллічівський морський торговий порт функціонує з 1958 року. Територія підприємства – 346 га, довжина причальної лінії – 5,4 км, площа критих складських приміщень – 54,2 тис. кв. м, відкритого складського майданчика – 743 тис. 940 кв. м.

ІМТП приймає судна з осадкою до 13 м, довжина не обмежена. Середня глибина на підході до порту – 13,5 м, що дозволяє обслуговувати судна практично будь-якої вантажопідйомності.


Джерело: УНІАН
Посилання на джерело:  Antiraider.ua

Повернутися до розділу


Інші публікації: